Sport

2014.10.08. 17:37

Lemondott Lucsánszky Tamás és Sándor István

Nyíregyháza - A jövőben dr. Jakab Péter eddigi jogi képviselő irányítja majd a Nyíregyháza Spartacust.

Nyíregyháza - A jövőben dr. Jakab Péter eddigi jogi képviselő irányítja majd a Nyíregyháza Spartacust.

Révész Bálint megmondta! A Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa pár napja lapunkban is úgy nyilatkozott, hogy elégedetlen a csapat teljesítményével, és megígérte, hogy változások lesznek. Első lépésként Lázár Bencének és Póti krisztiánnak köszönték meg az eddigieket, majd szerdán délután robbant az újabb bomba. A klub közzé tette, hogy Lucsánszky Tamás klubigazgató és Sándor István szakmai igazgató is távoznak a Szparitól. Mindketten tevékeny részesei voltak annak a sikernek, amit az elmúlt bajnokságbeli, NB II-es bajnoki cím jelentett. Mindketten felajánlották lemondásukat, amit Révész Bálint elfogadott.

- Már a Kisvárda elleni mérkőzés hetén felajánlottam lemondásomat, melyet a mai napon elfogadott a klub tulajdonosa. Szeretném megköszöni Révész Bálintnak és Sipos Zoltánnak a lehetőséget melyet kaptam, hogy egy olyan klubnál dolgozhattam, mint a Nyíregyháza Spartacus. Rengeteget tesznek azért, hogy az együttes eredményes legyen, munkájukhoz további sok sikert kívánok - mondta Lucsánszky Tamás.

Sándor István Lucsánszky Tamással együtt érkezett Nyíregyházára, és vele együtt ajánlotta fel lemondását.

- Mivel együtt érkeztünk, úgy tartom korrektnek, hogy együtt is távozzunk. A Nyíregyháza mindig is sokat jelentett nekem, köszönöm a klub tulajdonosának, hogy a Spartacusnál dolgozhattam - mondta Sándor István.

– Köszönünk nekik mindent amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, hogy a csapatot az élvonalba juttatták. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, elválnak útjaink. A következő napokban szeretnénk megerősíteni a keretet. Boris Zivanovic már a Szpari játékosa lett, és további öt-hat labdarúgó érkezhet a napokban próbajátékra. Szeretnénk olyan játékosokat igazolni, akik az őszi hátralévő mérkőzéseken azonnali erősítést jelenthetnek - nyilatkozta Révész Bálint tulajdonos.

Az is eldőlt, hogy a klubot ügyvezetőként a jövőben Dr. Jakab Péter irányítja, aki már eddig is ellátta a klub jogi képviseletét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!