Sport

2014.10.25. 15:42

Mészáros Józsi bácsiék ellen sem jött össze

Nyíregyháza - A BKV Előre vendégeként szenvedett vereséget szombaton a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata.

Nyíregyháza - A BKV Előre vendégeként szenvedett vereséget szombaton a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata.

Miután a BKV Előre Sport utcai létesítménye hatsávos, ezért egyszerre három pár csatázik az egyéni pontokért az ott vívott szuperligás bajnokikon. Szombaton a Nyíregyházi TK volt a vendég, amelynek első három embere közül csak Mogyorósi Péternek sikerült pontot szereznie, holott Szlovenszki Tibornak is volt erre esélye, Szegő Leventét pedig a 73 éves Mészáros Józsi bácsi múlta felül.

Mivel nyolcvan fával előrébb is tartott a házigazda, a második körre már nem sok esély maradt, de azért mindent beleadtak a nyíregyháziak. Finta Zoltán közel került a sikerhez, Ráski János azonban nem tudta tartani a lépést a hazaiak egyik legjobbjával. Nem úgy a szinte hazai pályán, egykori klubja ellen játszó Hacker Dezső, aki szokás szerint most sem maradt egyéni pont nélkül a BKV otthonában, és legalább az ő szépségtapaszával fejeződött be a mérkőzés.

 


Szuperliga

Férfiak, 8. fordulóBKV Előre–Nyíregyházi TK 6–2 (3356–3242)

NYTK: Szlovenszki T. 521, Mogyorósi 551 (1 pont), Szegő 533, Finta 558, Ráski J. 503, Hacker 576 (1). Ifi: 4–0 (1099–728).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!