Sport

2014.10.05. 19:49

MTK vs. Szpari - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Nyíregyháza - Az MTK Budapest vs. Nyíregyháza Spartacus mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Csábi József értékelték a látottakat.

Budapest, Nyíregyháza - Az MTK Budapest vs. Nyíregyháza Spartacus mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Csábi József értékelték a látottakat.Garami József: – Kívülről könnyű mérkőzésnek tűnhetett, valójában a Nyíregyháza nagyon jól védekezett, gyakran hét-nyolc emberrel és jól is kontrázott. Kellően türelmesek voltunk, igaz a második félidőben már kevesebb lehetőségünk adódott, de sikerült újabb gólt elérni. Örülök a sikernek, de a támadójátékunkban frissítésre van szükség.

Csábi József: – Próbáltuk a biztonságra helyezni a hangsúlyt, mert támadó nélkül nehéz ezt a játékot űzni. Az MTK-nek vannak valódi csatárai, ez döntött, Torghelle Sanyi a semmiből is képes volt gólt szerezni. A második félidőben már bátrabban játszottunk, de nem tudtunk előrefelé frissíteni.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!