Sport

2014.10.16. 11:00

Ötszázan ünnepeltek Csengerben

Csenger- Bejutott a legjobb nyolc közé a futsal Magyar Kupában a Csenger.

Csenger- Bejutott a legjobb nyolc közé a futsal Magyar Kupában a Csenger. Az NB II-ben szereplő szatmáriak magasabb osztályú ellenfelet búcsúztattak, miután hazai pályán győztek az élvonalban érdekelt Újszeged ellen. A jól kezdő házigazdák – már nem is meglepő módon, telt ház előtt, frenetikus hangulatban – alig több, mint öt perc elteltével már 3–0-ra vezettek. Bár a hajrában közelebb férkőztek a csongrádiak, hátrányukat nem tudtak eltűntetni.

A mérkőzést megtekintette Dala Tamás, sokszoros válogatott vízilabdázó, aki az illetékes minisztérium megbízásának eleget téve a tervezett csengeri tanuszoda project ügyében tárgyalt a város újonnan megválasztott polgármesterével, Forján Zsolttal tárgyalt.

Magyar Kupa

A legjobb nyolc közé jutásért

Csenger Petőfi DSZ SE–Újszegedi TC 8–7 (3–2)

Csenger, 500 néző, v.: Szabó F.. Csenger: Szabó J. – Gaál K., Pankotai I., Mándi L., Balogh P. Csere: Balogh Á., Csernyi R., Katona P., Szilágyi L., Molnár R., Asztalos G., Bélteki L., Csatáári Z., Garda P. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Mándi L. 3, Balogh Á. 2, Pankotai I., Gaál K., Balogh Á. (öngól).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!