Sport

2014.10.03. 11:42

Újra összehozta őket a sorsolás

A tavaly más ágon szereplő, ám korábbról ismert Kiss Lenke KS otthonában kezdi az amatőr női NB-s kosárlabda-bajnokságot a Nyíregyházi Kosársuli.

A tavaly más ágon szereplő, ám korábbról ismert Kiss Lenke KS otthonában kezdi az amatőr női NB-s kosárlabda-bajnokságot a Nyíregyházi Kosársuli. Nyitó forduló előtt ritkán lehet erőviszonyokról beszélni, a mostani alkalom viszont ilyen, hiszen az amatőr női NB 2014-2015-ös kiírásában szombaton bemutatkozó Nyíregyházi Kosársulira kötelező feladat vár. Házigazdája, a Kiss Lenke KS ellen a korábbi években sem kapott ki az NYKS, és most sem tervezi.

– A tavalyi bajnokságban ugyan külön ágon szerepeltünk, de az azt megelőző években rendre legyőztük a fővárosiakat – állapította meg Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Azt azért tudni kell, hogy az utánpótláskorú játékosokat foglalkoztató ellenfelünk tagjai évről évre erősödnek és rutinosodnak, így mostanra is várható tőlük javulás. A sérülésből épülgető Papp Klaudia játékát aligha kockáztatjuk meg, úgy gondolom, ezt a mérkőzést korosztályos válogatott irányítónk nélkül is hoznunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!