Sport

2014.11.06. 13:57

Aggodalomra nincs semmi ok

Fucsovics Márton sajnálja a Jürgen Melzer ellen elszalasztott lehetőséget, a játéka viszont biztató.

Fucsovics Márton sajnálja a Jürgen Melzer ellen elszalasztott lehetőséget, a játéka viszont biztató.

Szerda este már haza is ért. Pedig szívesen meghosszabbította volna pozsonyi tartózkodását, és ehhez meccslabdája is volt a világranglistán korábban nyolcadik, jelenleg 112. helyen álló osztrák Jürgen Melzer ellen. Fucsovics Mártonnak (135.) nem volt szerencséje (már a sorsolással sem...), hiszen a lehető legkisebb különbséggel, 3:6, 6:4, 7:6-ra, a döntő szett tie-breakjében 12–10-re kapott ki.

– A hátsérülésem következményeit a bécsi és a genfi versenyen is éreztem, most először viszont tünetmentes voltam – mondta útközben, közvetlenül a Nyíregyházára érkezése előtt Fucsovics Márton. – Ennek megfelelően a játék is jól ment, különösen az adogatások, hiszen tizenhat ászt ütöttem. Hogy min múlott? Apróságokon, amit a pályán belül nem is érzékeltem. Az a minimum, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújtottam, mint Melzer, talán a korkülönbségből adódó tapasztalatot, a korábbi nagy csaták hangulatát tudta a maga javára írni az osztrák. Ugyanezt éreztem a múlt heti Victor Hanescu elleni mérkőzésemen is.

További részletek a Kelet-Magyarország november  7-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!