Sport

2014.11.15. 10:43

Ennyi hibával nincs esély

A TF elleni vereség után vasárnap hazai pályán javíthat az NRK

A TF elleni vereség után vasárnap hazai pályán javíthat az NRKJól kifogta. Legalábbis nem túl szerencsés a Fatum-Nyírsuli-NRK. Az élvonalbeli női röplabdacsapat ugyanis azzal a TF-Budapesttel találkozott, amely bár nem túl fényesen kezdte az idényt, időközben elkapta a fonalat. Miként az – sajnos – péntek este is kiderült. A fővárosiak felülkerekedtek, mégpedig három játszmában. Akárhogy is fáj, mindehhez hozzájárult, hogy a nyíregyháziak nagyon halováy produkciót nyújtottak.

Talán elég annyi adalék: a vendégek tizenegy (!) nyitást rontottak, miközben tizennégy ászt „nyeltek be”. Ilyen hibaszázalék mellett nem is lehetett valós esélyük a sikerre. Ettől tényleg csak jöhet.

Mindensetre sok idő nnincs a sebek nyalogatására. Folytatás vasárnap, amikor az NRK a bujtosi csarnokban fogadja az MTK együttesét.

KM-KT


Röplabda: NB I., női

10. forduló

Aluprof TF Budapest–Fatum Nyírsuli 3:0 (16, 14, 22)

Győri út, 80 néző, v.: Mocsnik, Katona Á.

Fatum-Nyírsuli-NRK: Erdős Zs., Sikos P., Vén E., Riberio, Hengsperger A., Roma F. Csere: Botos F. (liberó), Andrejkovics, Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.


Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – Amíg harmicöt hibát vétünk egy ilyen meccsen, addig sansztalanok vagyunk. Ez ennyire egyszerű...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!