Sport

2014.11.28. 08:52

Ez már a tavasz...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 16. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 11) rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 16. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 11) rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Kőpájer József, a Gávavencsellő megbízott edzője.

Szombat. Nyírpazony (9.)–Nyírvasvári (14.): – Nincs könnyű helyzetben a Nyírvasvári, de a döntetlenre jó lehet a Pazony ellen.

Vasárnap. Kótaj (4.)–Újfehértó (5.): – A múlt heti hazai vereség utéán ezt a meccset nyeri a Kótaj.

Ófehértó (12.)–Napkor (11.): – Hazai győzelem.

Rakamaz (2.)–Levelek (8.): – Nem tud meglepetést szerezni a Levelek. Biztos hazai siker.

Terem (10.)–GFSE Oros (15.): – Meglehetősen rapaszodikus a Terem teljesítménye, benne van a pakliban, hogy a vendégek akár a három pontot is begyűjthetik.

Apagy (3.)–Sényő (1.): – Nem igen fogja kímélni a Sényő a szomszédos település csapatát – gólokkal fog nyerni.

Nyíribrony (7.)–Vasmegyer (16.): – A hazai csapat biztosan otthon tartja a három pontot.

Gávavencsellő (15.)–Encsencs (6.): – Ahhoz, hogy előrébb lépjünk a tabellán, csak a győzelem elfogható ezen a meccsen. Bízom a játékosokban, ennyi kudarc után kell egy kis nyugalom a téli felkészülési időszakra.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Maximovits György, a Pap edzője.

Szombat. Vásárosnamény (1.)–Fényeslitke (2.): – Jó kis mérkőzés lesz, a hazai pálya előnye dönt.

Őr (16.)–Demecser (10.): – Tényleg szeretném ha ponthoz jutna az újonc, de a Demecser túl fogja tenni magát a múlt heti hetesen.

Vasárnap. Ajak (7.)–Mátészalkai MTK (3.): – A Szalkát az üldöző Gyulaháza és Nyírkarász is belehajtja a győzelembe. Elvégre nagyon nem mindegy, hogy második vagy ötödik helyen telel.

Záhony (6.)–Tiszamenti SE (15.): – Igaz,hogy nem megy a Záhonynak, de ezt a meccset otthon megnyeri.

Pátroha (12.)–Nyírkarász (5.): – Kard ki kard! Kemény meccs lesz, de egyik csapatot sem kell félteni. Egy góllal nyer a vendég.

Kék (11.)–Nagydobos (14.): – A lendületben lévő Kék a kis pályáján megoldja a feladatot.

Vaja (8.)–Újdombrád (13.): – Nehéz a Vajával otthon, az Újdombrádnak meg az idegen messze van.

Gyulaháza (4.)–Pap (9.): – Meglepjük a Gyulaházát, nem győzelemre, hanem döntetlenre fogunk játszani, abból még bármi lehet...

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Veress Oszkár, a Beregdaróc edzője.

Szombat. Tisztaberek (8.)–Túrricse (5.): – A Ricse előrébb áll a tabellán, ezzel együtt a Bereknek hazai pályán van esélye a győzelemre.

Nyírmeggyes (7.)–Csenger (2.): – A Meggyes feljövőben van, és bár a Csenger jobban áll a tabellán, akár nyerhet is a hazai csapat. (A felnőttmeccs 11 órakor kezdődik)

Szatmárcseke (14.)–Nyírcsaholy (4.): – A Csaholy elviszi a három pontot.

Tiszakóród (11.)–Mérk-Vállaj (3.): – A Tiszakóród legutóbb hetet rúgott, most valószínűleg be kell érnie kevesebbel – döntetlent tippelek.

Vámosoroszi (6.)–Tarpa (13.): – A Tarpa a végére kezd belejönni, de az Oroszit otthon nem lehet lebecsülni. Itt sem kizárt a döntetlen.

Beregdaróc (16.)–Kölcse (15.): – Számunkra ez ki-ki mérkőzés. Mindenképpen nyerni kell, és ha teljes lesz a csapat, akkor ez sikerülni fog.

Vasárnap. Nagyecsed (1.)–Milota (12.): – A Nagyecsed már régen kinőtte ezt az osztályt – biztosan nyer.

Tunyogmatolcs (9.)–Tyukod (10.): – Két azonos képességű csapat mérkőzésén döntetlen várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!