Sport

2014.11.02. 16:32

Megszórták a Nyírbátort Debrecenben

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 12. forduló, vasárnapi mérkőzés: 1–1-et követően kiadós vereségben lépett bele a „kis” Loki otthonában az NYFC.

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 12. forduló, vasárnapi mérkőzés: 1–1-et követően kiadós vereségben lépett bele a „kis” Loki otthonában az NYFC.

DVSC-DEAC–Nyírbátori FC 6–1(3–1)

Debrecen, 200 néző, v.: Czékus.

DVSC-DEAC: Slakta – Barnucz (Sós B., a szünetben), Kinyik, Kovács G., Barna Sz., Dombi (Juhász Cs., 32.), Berdó, Kuti K., Ferenczi J., Balogh N., Bereczki D. (Engi, 60.). Edző: Szatmári Csaba.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Jeddi, Benkő B., Ambrusz, Pálfi I. (Osváth S., 59.), Lipcsei M., Ráti, Dajka L., Sándor D. (Erdei Z., 65.), Nagy D., Fabu M. (Boros D., a szünetben). Edző: Kovács János.

A „visszajátszókkal” megerősített DVSC-DEAC könyörtelenül kihasználta a vendégek egyénileg és kollektíven elkövetett elemi védekezési hibáit, és szinte tetszés szerint rúgdosták góljaikat, illetve hagyták ki a látványosan kialakított helyzeteiket. Mindenesetre érdekesebb, és valószínűleg szorosabb lett volna a mérkőzés, ha a 35. percben a játékvezető alkalmazza az alapvető szabályt, miszerint az egyedül kapura törő Ráti Gergőt buktató Slakta Balázs kapust nemcsak sárga lapos figyelmeztetésben részesíti, hanem a büntető megítélése mellett ki is állítja. A széteső, motiválatlan, hibát hibára halmazó játékra a három alapember hiánya és ez a játékvezetői tévedés sem lehet magyarázat.

Gól: Balogh N. (25. és 87.), Bereczki D. (40.), Ferenczi J. (41.), Berdó (57.), Sós B. (89.), illetve Sándor D. (11-esből, 35.). Jó: Barna Sz., Kinyik, Ferenczi J., Kuti K., Balogh N., illetve Tóth Sz., Ambrusz. (Tudósító: Balla István)

Szatmári Csaba: – Úgy érzem, megérdemelten nyertünk ilyen különbséggel is, hiszen a gólok mellett volt három-négy komolyabb ziccerünk is.

Kovács János: – Ami sokszor erőssége volt csapatunknak, abban most óriási hibákat követtünk el, és három gólt is ajándékoztunk ellenfelünknek az első félidőben. Így nem is születhetett más eredmény, mint ez a súlyos vereség.

Szombaton: Kisvárda Master Good–Hatvan 1–1.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!