Sport

2014.12.20. 11:26

Ahogy illik – kétely nélkül

Az NRK biztosan nyert a Palota otthonában.

Az NRK biztosan nyert a Palota otthonában.Na még egyszer.. Utoljára – az utolsó ellen. Az esztendő záró bajnoki fellépését tudta le a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata – a Palota RSC otthonában. Mivel a feleket szakadéknyi különbség választja el a táblázaton, a nyíregyháziak idegenben is abszolút esélyesnek számítottak. A házigazda ugyanis még pontot sem szerzett, holott már vastagon benne járunk az alapszakasz második felében.

Ahogy illett, a vendégek szemernyi kételyt sem ébresztettek senkiben, talán a vártnál is könnyebben nyertek. A első szett sem alakult szorosan, a folytatásban pedig még inkább domináltak a szabolcsiak. Szó se róla, nem ez volt a szezon legnehezebb összecsapása az NRK számára, mindazonáltal ezt a feladatot is teljesíteni kellett. Hát, megtették.

KM-KT


Röplabda: NB I., női

16. forduló

Palota RSC–Fatum-Nyírsuli-NRK 0:3 (-18, -12, -11)

Sződliget utca, 50 néző, v.: Éri G., Árpás K.

NRK: Erdős Zs., Sikos P., Vén E., Ribeiro, Andrejkovics, Roma F. Csere: Botos F. (liberó), Akimova, Hengsperger A., Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.


Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – Jó hangulatú meccset nyertünk. Ezzel a győzelemmel kívánunk a csapat nevében kellemes és boldog ünnepeket mindenkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!