Sport

2015.01.19. 12:48

Bajzát és Gengeliczki Mezőkövesden folytatja!

Nyíregyháza - A hír igaz. Bajzát Péter távozik a Szparitól. És nem megy egyedül, hiszen Gengeliczki Gergő is Mezőkövesden folytatja.

Nyíregyháza - A hír igaz. Bajzát Péter távozik a Szparitól. És nem megy egyedül, hiszen Gengeliczki Gergő is Mezőkövesden folytatja. A hétvégén egyeztettek a klubok vezetői, és a végleges megállapodás hétfőn délelőtt született meg. Ez alapján a Szpari fél évre kölcsönadja a két focistát.

- Komoly csapatot kezdtünk el építeni, a héten több szerződést is aláírunk majd. Mindkét játékost azért adjuk oda a Mezőkövesdnek, hogy játszhassanak. Gengeliczki Gergő egy fiatal labdarúgó, neki arra van szüksége, hogy rutint szerezzen, és minél több meccsen lépjen pályára, Bajzát Pétert pedig azért adjuk oda, hogy lehessen még sikerélménye. Mindketten többet érdemelnek annál, hogy a padon üljenek. De hangsúlyozom, csak kölcsönbe adjuk őket a következő fél évre – nyilatkozta a klub honlapján Révész Bálint tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!