Sport

2015.01.05. 12:53

Egykori társai emlékeztek Szmolka Csabára

Nyírtét - Asztalitenisz-versenyt rendeztek Nyírtéten a korábban fiatalon, autóbalesetben elhunyt csapattársuk emléke előtt tisztelegve.

Nyírtét - Asztalitenisz-versenyt rendeztek Nyírtéten a korábban fiatalon, autóbalesetben elhunyt csapattársuk emléke előtt tisztelegve.

A nyírtéti önkormányzat és a helyi asztalitenisz klub szervezésében először rendezték meg azt a versenyt, amellyel a 2010-ben 32 évesen, autóbalesetben elhunyt egykori csapatársuk, Szmolka Csaba emléke előtt tisztelegtek. A verseny meghívottjai a korábbi nyírtéti és apagyi játékostársak voltak. A szervezők célja, hogy a viadalt minden évben újra megrendezzék, megőrizve az emlékét a sportolóként és a magánemberként egyaránt példás életvitelű Szmolka Csabának.

Emlékverseny

A nyírtéti Szmolka Csaba-emlékverseny eredményei

Egyéni: 1. Fodor Géza(Útfestők-Apagy SE), 2. Nyikos Róbert (Apagy SE), 3. Ráti Sándor (Nyírtét) és Fodor István (Apagy SE).

Egyéni vigaszág: 1. Gyulai László, 2. Gulyás András, 3. Severnyák József és Soós Dávid (valamennyien Nyírtét).

Páros: 1. Gyulai László, Gulyás András (Nyírtét), 2. Fodor Géza, Szabados László (Útfestők-Apagy SE), 3. Garad József, Soós Dávid és Bocz János, Ráti Sándor (mindkettő Nyírtét).

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!