Sport

2015.01.04. 16:43

Hamarosan jönnek az elődöntők!

Nyíregyháza - A legjobb hat között a Parmen Zrt. és a Két Ball kezdett. Utóbbiak az első félidőben vezetéshez jutottak, majd a hajráig nem változott az eredmény.

Nyíregyháza - A legjobb hat között a Parmen Zrt. és a Két Ball kezdett. Utóbbiak az első félidőben vezetéshez jutottak, majd a hajráig nem változott az eredmény. Az utolsó percben aztán Orosz a saját alapvonala közeléből, jó negyven méterről emelt az üresen maradt kapuba, majd Kinyik bebiztosította a győzelmet.

Ezt követően balszerencsésen kezdett az LSD Szikvíz, hiszen Fodor lábáról saját kapujába került a labda. A gólkirályjelölt Csorbáék próbálkoztak, ám a gó nem jött össze, sőt egy szabadrúgásból Somogyi még növelte is az előnyt. A hajrára Minczér vészkapusként állt be, egyszer ziccert is fogott ám a Martin Bertold hálója érintetlen maradt, így a várdaiak kiestek.

A harmadik meccsen a Másnapos FC úgy lépett pályára, hogy ha kikap, akkor is elődöntős mint a legjobb csoportmutatóval rendelkező vesztes. Így is történt, mert a Ralda Iván S. révén az első félidőben vezetéshez jutott. Nem okozott nagy meglepetést, hogy az eredmény már nem is változott...

Az elődöntők előtt a Nyírsuli fiataljai játszottak bemutatómérkőzést.

A legjobb hat között

Parmen Zrt.-Kétt Ball FC 0-3 (0-1). Gól: Matejkó G., Orosz, Kinyik.

Martin Bertold-LSD Szikvíz 0-2 (0-1). Gól: Fodor (öngól), Somogyi.

Ralda Fém Kft.-Másnap FC 1-0 (1-0). Gól: Iván S.

Az elődöntők párosításai

Két Ball-Martin Bertold

Ralda Fém Kft.-Másnapos FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!