Sport

2015.02.16. 11:09

Ezt nem lehet megunni: kupagyőztes a Piremon

Nyíregyháza - Megcsinálták! A nyíregyházi Piremon SE hódította el az ülőröplabda Magyar Kupát. A „mieink” a döntőben három játszmában (3:0) múlták felül az OKI Feniks Kikinda együttesét.

Nyíregyháza - Megcsinálták! A nyíregyházi Piremon SE hódította el az ülőröplabda Magyar Kupát. A „mieink” a döntőben három játszmában (3:0) múlták felül az OKI Feniks Kikinda együttesét.Mint azt már korábban jeleztük, a szerb bajnok, mindazonáltal évek óta a magyar küzdelemsorozatban induló kikindaiak igazából megszorítani sem tudták a szabolcsiakat. Olyannyira nem, hogy az első játszmában mindössze tizenöt pontot engedélyezett ellenfelének a Piremon. Noha a második etap szorosabban alakult, 25:20-ra ezt is behúzta Raska Gyula gárdája. A harmadik szettben hamar tekintélyes előnyt szereztek a nyírségiek, így edzőjük megtehette, hogy minden játékosnak lehetőséget adjon a pályán. A 25:17-re megnyert felvonás egybern azt jelentette, hogy a Piremon SE huszonhetedik alkalommal bizonyult a legjobbnak a Magyar Kupában.

A harmadik helyen a tavalyi ezüstérmes váci Mozdulj SE zárt. A torna legeredményesebb játékosa címet a nyíregyházi Vitéz Gábor érdemelte ki.

KM

Kupagyőztesek

A Piremon SE csapata: Vitéz Gábor, Domokos András, Peres János, Makarovszki Sándor, Járási Ferenc, Kovács Gábor, Radasovszki Gábor, Mányák Attila, Kertész Róbert, Botos Fruzsina. Edző Raska Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!