Sport

2015.02.16. 11:09

Ezt nem lehet megunni: kupagyőztes a Piremon

Nyíregyháza - Megcsinálták! A nyíregyházi Piremon SE hódította el az ülőröplabda Magyar Kupát. A „mieink” a döntőben három játszmában (3:0) múlták felül az OKI Feniks Kikinda együttesét.

Nyíregyháza - Megcsinálták! A nyíregyházi Piremon SE hódította el az ülőröplabda Magyar Kupát. A „mieink” a döntőben három játszmában (3:0) múlták felül az OKI Feniks Kikinda együttesét.Mint azt már korábban jeleztük, a szerb bajnok, mindazonáltal évek óta a magyar küzdelemsorozatban induló kikindaiak igazából megszorítani sem tudták a szabolcsiakat. Olyannyira nem, hogy az első játszmában mindössze tizenöt pontot engedélyezett ellenfelének a Piremon. Noha a második etap szorosabban alakult, 25:20-ra ezt is behúzta Raska Gyula gárdája. A harmadik szettben hamar tekintélyes előnyt szereztek a nyírségiek, így edzőjük megtehette, hogy minden játékosnak lehetőséget adjon a pályán. A 25:17-re megnyert felvonás egybern azt jelentette, hogy a Piremon SE huszonhetedik alkalommal bizonyult a legjobbnak a Magyar Kupában.

A harmadik helyen a tavalyi ezüstérmes váci Mozdulj SE zárt. A torna legeredményesebb játékosa címet a nyíregyházi Vitéz Gábor érdemelte ki.

KM

Kupagyőztesek

A Piremon SE csapata: Vitéz Gábor, Domokos András, Peres János, Makarovszki Sándor, Járási Ferenc, Kovács Gábor, Radasovszki Gábor, Mányák Attila, Kertész Róbert, Botos Fruzsina. Edző Raska Gyula.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!