Sport

2015.02.07. 19:49

Fradi-verés a rangadón

Nyíregyháza -<strong> </strong>Remek hangulatú derbivel indított a tavaszi szezont a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabda csapata.

Nyíregyháza - Remek hangulatú derbivel indított a tavaszi szezont a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabda csapata. A Keleti-csoport harmadik helyén álló nyíregyháziak az előttük posztoló Fradit fogadták. Az első félidőben mindkét csapat óvatosan és elsősorban a védekezésre koncentrálva játszott, szerencsére Kaplonyi vezérletével a hazaik voltak eredményesebbek. Szünet után gyors három góllal tovább növelte előnyér az NYKC, ezt követően legtöbbször felváltva estek a gólok, ami azt is jelentette, hogy maradt a hazaiak előnye. Aztán 26-18-nál egy ki izgalmat okozott, hogy a Fradi zsinórban háromszor is eredményes volt, ám a nyíregyháziak újabb három találattal bebiztosították megérdemelt győzelmüket.

A kapuban Nagy Levente hozta formáját, Kőrizs István pedig amolyan beugróként három hétméterest is hárított. Az első félidőben Kaplonyi Zoltán játéka emelkedett ki, szünet után Gubó Alex, Pánczél Zoltán és Balda Ákos szórták a gólokat, de minden játékos dicséretet érdemel az időnként jó játékért és a harcosságért. Az őszi meccset a zöld-fehérek nyerték 24-23-ra, így az NYKC szépen visszavágott és egy pontra megközelítette a második zöld-fehéreket.

Nyíregyházi KC- Ferencváros 29-25 (12-9)

Bujtosi csarnok, 800 néző, v. Bán, Szloska.

Nyíregyházi KC: Nagy L. - Nagy Cs. 1, Pánczél 6, Tumidalsky 2, Gubó 6, Kaplonyi 5, Tóth. Csere: Kőrizs (kapus), Kleis 3/2, Varga 1, Bécsi, Braun 1, Kurbely, Balda 4. Szakmai igazgató: Varga Zsolt. Kiállítások: 14, illetve 6 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 9/4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!