Sport

2015.02.18. 16:57

Kapott gól nélkül lett első a Nyírség

Ófehértó - Az Ófehértó ugyancsak tornagyőztesként zárt.

Ófehértó - Az Ófehértó ugyancsak tornagyőztesként zárt.

Az Ófehértó SE és a Nyírség NSC csapatainak győzelmével zárult az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága által rendezett Valentin Kupa. A Filo Focicsarnokban lebonyolított tornán két csoportba osztották a megyei női csapatokat a szervezők. Délelőtt az ófehértóiak bizonyultak a legjobbnak, a Leveleket megelőzve, míg délután a Nyírség NSC esélyt sem adott a többi vetélytársnak. Kósa János lányai a tavalyi esztendő legjobb megyei labdarúgójának választott Bodor Renáta vezérletével, kapott gól nélkül lettek tornagyőztesek. Az NYVSC öt másodperccel az utolsó mérkőzése vége előtt szerezte a második helyet érő gólt. A lányok még egyszer, március 14-én találkoznak a Filo Focicsarnokban, majd hat nap múlva már a Sky Travel megyei női labdarúgó bajnokság tavaszi fordulóiban bizonyíthatnak.

Női foci

Valentin Kupa

A délelőtti végeredmény: 1. Ófehértó SE, 2. Levelek SE, 3. Nyírgyulaj KSE, 4. Gávavencsellői SE

Különdíjak. Legjobb kapus: Kanizsár Erzsébet (Nyírgyulaj). Legjobb játékos: Sós Noémi (Levelek). Gólkirálynő: Lesku Judit (Ófehértó, 7 góllal).

A délutáni végeredmény: 1. Nyírség NSC, 2. NYVSC, 3. Mátészalkai MTK, 4. Tarpa SC, 5. Nyírvasvári SE.

Különdíjak. Legjobb kapus: Ferenczi Fanni (NYVSC). Legjobb játékos: Lippai-Szűcs Anita (Mátészalkai MTK). Gólkirálynő: Bodor Renáta (Nyírség NSC, 10 góllal).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!