Sport

2015.02.11. 11:59

Meccspótlás és komplett megyei forduló

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Korábbról elhalasztott és előrehozott mérkőzéseket játszottak a nyíregyházi hölgyek és az apagyi férfiak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Korábbról elhalasztott és előrehozott mérkőzéseket játszottak a nyíregyházi hölgyek és az apagyi férfiak.

NB I, női

Egri ÁSC–NAC Túróczy Nyíregyháza 12–6

Az egykori orosz válogatottal, immár magyar állampolgár Iszajeva Annával felálló hevesiek ellen vállalható eredményt értek el a nyíregyháziak, akik közül az újonckorú Laskai Írisz legyőzte az ifjúsági válogatott, tavaly serdülőként négy ranglistaversenyen is győztes Orosz Sárát. Győztek: Spengler 3, Horváth E., Laskai, Barna K. 1-1.

NB II, férfi

Ózdi VSE–Apagy SE II 13–5

Akár a döntetlenközeli eredményre is esélye lett volna az Apagynak, ha egyik-másik mérkőzés végén jobban koncentrálnak a játékosai, de a vereség így is tisztesnek mondható a korábbi extraligás játékossal, Szűcs Józseffel megerősített ózdiak ellen. Gy.: Szűcs A. 3, Nyikos R. 2.

NB III

Arló SE–Útfestők-Apagy SE III 4–14

Az előrehozott bajnokin az apagyiak kétséget sem hagytak a győztes kiléte felöl. Gy.: Fodor G., Zachár 4-4, Budai P., Németh F. 2-2, a Fodor G., Zachár és a Budai P., Németh F. páros 1-1.

Hotel Fenyves megyei csapatbajnokság, 14. forduló

Mátészalkai MTK–Ajak SE 10–8

Gy.: Mikes J. 3, Varga S., Lukács B., Damasiewich N. 2-2, a Lukács B., Damasiewich N. páros 1, illetve Varga F. 4, Szabó J. 2, Filep T. és a Filep T., Pálfi Cs. páros 1-1.

Nyírbátori ASE–KSE Nyírtét 9–9

Gy.: Farkas V., Szeles K. 4-4, a Farkas V., Szeles K. páros 1, illetve Gyulai L., Garad, Soós T., Gulyás A. 2-2, a Soós T., Garad páros 1.

Apagy SE IV–Nyírpazony SE 15–3

Gy.: Benga, Papp S., Kiss Z. 4-4, Oszlánszki Z., a Benga, Papp S. és a Kiss Z., Ráti S. páros 1-1, illetve Deák D. 2/1, Szűcs L., Tarkó 1-1.

Záhonyi VSC–ATC Nagykálló 12–6

Gy.: Sütő L., Csépke, ifj. Petró L. 3-3, Petró L. 3/1, a Sütő L., Petró L. és az ifj. Petró L., Lovácsi páros 1-1, illetve Szák 3, Jónás S. 2, Mészáros A. 1.

Fehérgyarmati VSE II–Vitka SE 6–12

Gy.: Bodó Á. 2, Varga D., Szim, Szabó L. és a Bodó Á., Szabó L. páros 1-1, illetve Orosz F., Bányász Zs. 4-4, Lakatos Sz. 2, Fábián T. 1 és az Orosz F., Bányász Zs. páros 1-1.

Trió-Maxi-Nyíregyháza–Kék SE 18–0

Gy.: Németh T., Zolcsák, Roskó, Hegedűs E. 4-4, a Németh T., Zolcsák és a Hegedűs E., Roskó páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!