Sport

2015.02.10. 15:58

Megyei kollégisták asztalitenisz versenye

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Február 25-én, szerdán kilencedik alkalommal rendezik meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Február 25-én, szerdán kilencedik alkalommal rendezik meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.A viadalon a különböző kategóriákban Záhonytól Nyíregyházáig, Tiszavasváritól Mátészalkáig rendszeresen tucatnyi megyei intézmény mintegy száz leány és fiú versenyzője méri össze ügyességét.

A résztvevők számára Verebélyiné Tóth Mariann diákotthon vezető irányításával minden évben mintaszerű körülményeket biztosított az avatott szakemberek alkotta, összeszokott rendezői stáb. A szőlőskerti intézmény tornacsarnokában hat korcsoportban versenyeznek a leányok és fiúk, s külön kategóriában mérkőznek meg a nevelőtanárok.

Az egyéni győzteseken kívül megjutalmazzák a legeredményesebben szereplő kollégiumot is. Az előző két évben a záhonyi Dr. Béres József Kollégium csapata nyerte el az összesített pontverseny első helyezettjének járó míves kupát.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!