Sport

2015.02.02. 22:35

Super Bowl: Az összes reklám

A Seattle Seahawks és New England Patriots mellett a márkák is nagyon készültek az év egyik legnagyobb sporteseményére. Hátborzongató, hogy Amerikában nemtől és szurkolói tábortól függetlenül ilyenkor mindenki a TV előtt ül. Ha valamelyik márka erősíteni szeretné magát, akkor a meccs szünetében kell hirdetnie. Megmondjuk azt is, hogy mennyibe kerülne beszerezni az összes, reklámban látható tárgyat.

A Seattle Seahawks és New England Patriots mellett a márkák is nagyon készültek az év egyik legnagyobb sporteseményére. Hátborzongató, hogy Amerikában nemtől és szurkolói tábortól függetlenül ilyenkor mindenki a TV előtt ül. Ha valamelyik márka erősíteni szeretné magát, akkor a meccs szünetében kell hirdetnie. Megmondjuk azt is, hogy mennyibe kerülne beszerezni az összes, reklámban látható tárgyat. Tekintsük át a legjobb reklámokat, de előbb eláruljuk azt, hogy mennyire kell a zsebébe nyúlnia annak, aki mindent meg szeretne venni, amit a reklámokban látott. Az összeg brutális, főleg ha hozzávesszük azt is, hogy sok termék beszerzési költsége nulla (például egy életbiztosításhoz ingyen hozzájuthatunk, a havidíj már más téma). Szóval az összeg: 785.216 dollár. Ez forintban: 215.534.725. A reklámok összesen 3.040 másodpercig tartottak. A végösszeget természetesen az autóhirdetések dobták meg ennyire.

És akkor következzenek a reklámok:

Bud Light

Microsoft

T-Mobile

Budweiser

BMW i3

Snickers

Mercedes-Benz

Nissan

Skittles

Kia Sorento

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!