Sport

2015.02.19. 17:07

Több poszton is segítheti a Bátort

Nyírbátor - A korábbi évek meghatározó NB III-as csapatai után a harmadik ilyen alakulatban juthat szóhoz Farkas Márton.

Nyírbátor - A korábbi évek meghatározó NB III-as csapatai után a harmadik ilyen alakulatban juthat szóhoz Farkas Márton.

Utolsó Tisza-csoportos éveiben egyértelműen a Kisvárda, Nyírbátor, Cigánd hármas uralta az NB III-at, és a szűkített létszámú mezőnyben is meghatározó tagja a trió a Keleti csoportnak. Innentől kezdve Farkas Márton elmondhatja magáról, hogy mindhárom csapatban szerepelt, hiszen a Várdán lehúzott éveket követően az őszt kölcsönjátékosként a bodrogközi brigádnál töltötte, a mostani átigazolási időszakban pedig Nyírbátorba került.

– A cigándi időszakom nem úgy sikerült, ahogy reméltem, nem jutottam folyamatos játéklehetőséghez, így garantálható volt, hogy nem hosszabbodik meg a kölcsönszerződésem – mondta a 25 esztendős futballista. – Ebben a helyzetben kapóra jött a nyírbátoriak invitálása, a kisvárdai szerződésemet felbontottuk, így most már nem kölcsönben futballozok új klubomban. Remek társaságba és nagyszerű körülmények közé csöppentem, minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk, bár egyelőre talán nem tart ott a csapat, ahol tartania kellene.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 20-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!