Sport

2015.02.03. 16:19

Újabb hajnali hazazuhanás

Csenger - Szendvics, alvópárna bekészítve. A csengerieknek lassan rutinjuk lesz abban, hogy hajnalban zuhanjanak be a jó meleg családi fészekbe. Márpedig újabb, garantáltan hosszú túra vár rájuk: szerdán a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján lépnek színre – Veszprémben.

Csenger - Szendvics, alvópárna bekészítve. A csengerieknek lassan rutinjuk lesz abban, hogy hajnalban zuhanjanak be a jó meleg családi fészekbe. Márpedig újabb, garantáltan hosszú túra vár rájuk: szerdán a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján lépnek színre – Veszprémben. Az esélyekről mindent elárul, hogy az élvonalban meghatározó erőnek számító, a tabella harmadik helyén tanyázó bakonyiak a szatmári „odavágón” 12–4-re nyertek. Vagyis érvényesítették az osztálykülönbségből fakadó előnyüket az NB II-ben vitézkedő házigazdákkal szemben.

– Jutalomjátéknak szánom a fiúknak ezt a meccset, azt kívánom, minden egyes pályán eltöltött percet élvezzemek – szolgált útravalóval Szilágyi Sándor, a Csenger edzője. – Tisztes eredmény elérése, egyben a tanulás reményében utazunk. Megnéztem, a veszprémi kézilabdacsapat otthon szerepel szerdán este, szeretnénk játékunkkal elcsábítani arról a meccsről a nézőket, ami valószínűleg nem fog sikerülni...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!