Sport

2015.02.01. 18:39

Vigyázban álló fűszálak

Dombárd - A körülményekre nem lehet majd panasz Dombrádon és csapat is alakul.

Dombárd - A körülményekre nem lehet majd panasz Dombrádon és csapat is alakul.A körítésben nem lesz hiba. Annyi szent, senki nem sírhat majd azon, hogy vakondtúrás miatt dobott egy hátast a dombrádi pályán. A felújított létesítményben pihe-puha pázsiton gurulhat a „zsuga” – a fűszálak vigyázzban állva várják a fiúkat.

A körülmények tehát kifogástalanok, a dombrádiakra tehát igazán illik: ezt csak ők szúrhatják el. A megyei első osztályú futballcsapat ugyanis valamennyi tavaszi mérkőzését (szám szerint tizennégyet...) hazai közegben tudja le, eme esélyt pedig vétek lenne eltékozolni. Mert bár a Tisza-partiak a tizenötödik, vagyis kiesőhelyen tanyáznak, a tizenegyedik Tiszakanyárral szemben csupán hét pont a hátrányuk, ami ugyebár – ennyi otthoni fellépéssel – vastagon ledolgozható.

Pláne, hogy az egyesület berkein belül sikerült elsimítani a felmerülő gondokat.

– Kicsit késve, de megkezdtük a felkészülést – jelezte Borza László, a Dombrád trénere. – A háttér rendeződött, most tényleg csak azzal kell foglalkoznunk, ami a dolgunk. A keret végleges kialakítása még nem történt meg, jelenleg is próbajátékosok gyakorolnak velünk. Támadót és középpályást szeretnénk még igazolni, no meg egy kapust, három-négy ember érkezésével azt mondom, egyenesben leszünk.

Röviden összefoglalva az eddig regisztrált téli fejleményeket. Az ősszel látott gárdából kivált Kató István, aki Szakolyban folytatja, mint arról korábban hírt adtunk, Marcsek Zoltán a Gávavencsellő játékos-edzőjeként készül a tavaszra, Bárány László a Tiszakanyárt részesítette előnyben, Simon István a Nagykállóhoz tart, míg Kállai Ádám további sorsa még kérdéses.

Friss szerzeményként a kemecsei középpályás, Birovecz János, illetve a fényeslitkei védő, Szőlősi Lóránd érkezett. No és ahogy Borza László említette, őket mások is követhetik.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!