Sport

2015.03.12. 17:02

Gyászolva nyert a tarpai együttes

Tarpa - A hazai csapat temetésről érkezett a Beregdaróc elleni első tavaszi mérkőzésre.

Tarpa - A hazai csapat temetésről érkezett a Beregdaróc elleni első tavaszi mérkőzésre.

Szomorú kötelességüknek tettek eleget a Tarpa–Beregdaróc (3–0) megyei másodosztályú futballmeccs szereplői.

Jár a köszönet

A Kelet-Magyarország-csoport tavaszi nyitófordulójában rendezett találkozó egyórás csúszással kezdődött, mégpedig gyászszertartás miatt.

A hazaiak csapatkapitánya, Rózsa Roland édesanyjának temetésén vettek részt a játékostársak és a szakmai stáb, akik a találkozó előtt az elmúlt héten, 55 éves korában váratlanul elhunyt hajdani kapusra, Hegyi Ferencre (közkedvelt becenevén „Fricska”…), illetve a tragikus hirtelenséggel távozott Henzsely László játékvezetőre is emlékeztek.

– A meccs után elfejtettem megköszönni a Beregdarócnak, illetve a megyei igazgatóságnak, hogy hozzájárultak az időpont-módosításhoz, ezúttal szeretném ezt pótolni – kérte elöljáróban Görög Csaba, a Tarpa trénere. – A csapatot megviselték a történtek, mondhatom, az elhunytakért játszottak a fiúk, akik szép győzelmet arattak.

– Sajnos, pályafutásom során egyszer már átéltem hasonlót, amikor a Nagydobos edzőjeként dolgoztam, és a csapat mindössze tizenhét éves játékosa halt meg, ami ugyancsak mindenkit sokkolt.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!