Sport

2015.03.16. 17:48

Kellenek a görcsoldó gólok

Kisvárda - Igazán ritka az ilyesmi: egy félidő alatt nyolc gólig jutott a Kisvárda, Marko Milovac egymaga négyet szerzett.

Kisvárda - Igazán ritka az ilyesmi: egy félidő alatt nyolc gólig jutott a Kisvárda, Marko Milovac egymaga négyet szerzett.

Most vagy nagyon kellemes partnerre találtak, vagy pedig hamar meghozta az eredményét az a stílusbeli változás, amelyről Révész Attila, a kisvárdai futballcsapat szakmai igazgatója beszélt a tavasz első két, kicsit nehezebben megnyert mérkőzése után. Szombaton ugyanis 8–0-ra győzött az NB III Keleti csoport listavezetője Salgótarjánban, igaz, a szünetben még gólnélküli volt az állás.

– Az első félidőben kevesebbet mentünk előre, ennek is volt köszönhető, hogy szokásunkkal ellentétben a szünetig nem szereztünk gólt, de legalább az ellenfél előtt sem adódott lehetőség – így Révész Attila. – A szünetben megbeszéltük, hogy min kell változtatni, megnyugtattam a társaságot, és jött is az első, megnyugtató gól. Tanulva az előző két meccs hibájából, kettő null után sem álltunk le, és az valóban nem mindennapi, hogy egy félidő alatt nyolc gólt szerezzen a csapat. Lehetett volna tíz is a vége, mert kimaradt még két óriási helyzetünk, de emiatt most nem bánkódunk annyira. Hihetetlenül nagy nyomás alatt játszik a csapat, benne van a játékosokban, hogy nem hibázhatnak, ez a görcs pedig csak a gólokkal oldódik fel.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 17-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!