Sport

2015.03.01. 20:38

Kétszer kellett megnyerni a meccset

Nyíregyháza - Kecskeméten játszotta utolsó alapszakaszbeli bajnoki mérkőzését a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Nyíregyháza - Kecskeméten játszotta utolsó alapszakaszbeli bajnoki mérkőzését a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

A felsőházi tagságát már korábban biztosító Nyíregyházi KS az alapszakasz utolsó mérkőzését vasárnap este Kecskeméten játszotta az amatőr női NB I Keleti csoportjában. A kezdeti nehézségek után a kosársulisok felülkerekedtek, és miként a hazai bajnokin és az idegenbeli Hepp Kupa-mérkőzésen, ebben a bajnoki idényben harmadszor is felülmúlták ellenfelüket.

Ezt a mérkőzést igazából kétszer kellett megnyernie a vendégcsapatnak, hiszen a harmadik negyed közepére megszerzett nyolcpontos előnyt egyszer még ledolgozta a Kecskemét, a záró játékészben azonban végleg meglépett az NYKS, amelyből Papp Klaudia mind az öt triplakísérletét értékesítette.

Amatőr női NB I

Kecskeméti KC–Nyíregyházi KS 63–72 (18–15, 14–20, 19–19, 12–18)

Kecskemét, 50 néző, v.: Szakáll, Nepp.

NYKS: Papp K. 21/15, Földesi V. 6, Gömze 6, Páll V. 6, Farkasinszki O. 22. Csere: Sándorfi D. 5, Popenko 2, Fekete D. 4, Tóth K.

Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!