Sport

2015.03.26. 18:43

Újabb Révész ült ralikrosszautóba

Nyíregyháza - A tízesztendős Levi a döntőben a harmadik helyen is autózott.

Nyíregyháza - A tízesztendős Levi a döntőben a harmadik helyen is autózott.Az alma most sem esett messze a fájától. Az idei ralikrosszbajnokság hétvégi nyitányán egy újabb Révész debütált a sportágban. Révész Bálint neve jegyzett a szakmában, a nagyobbik fiú, Tamás pedig a bajnoki címig is eljutott a ralikrosszban. A hétvégén a kisebbik fiúért, a 10. szülinapját éppen vasárnap ünneplő Leventéért szurkolhatott az édesapa és a báty. Levi a legfiatalabbak kategóriájában, a Junior Kupában állt rajthoz.

Aligha meglepő, hogy ő volt a legkisebb és a legfiatalabb a mezőnyben. Az utánpótlás tagjai Suzukival versenyeztek, természetesen Levihez kellett állítani az ülést, a kormányt és a pedálokat. Az ifjú pilóta izgatottan várta a nagy napot, szombaton a selejtezőkben szokta meg a versenyhangulatot. Vasárnap a döntőig jutott, itt is volt előzése, a 3. helyen is autózott, végül hatodikként ért célba. Édesapja, Révész Bálint a futamot követően érthetően boldogan ölelte magához kisfiát, aki első versenyesként, és a korához képest rutinosan autózott.

– Maximálisan elégedett vagyok Levi teljesítményével. Ügyesen nyomta a pedálokat, forgatta a kormányt, és remekül kezelte a versenyhelyzeteket. Soha rosszabbat! – summázott Révész Bálint.

Levi és társai a jövő hét végén a máriapócsi RabócsiRingen folytatják a pontvadászatot. A húsvéti viadal iránt hatalmas az érdeklődés, információnk szerint a különböző kategóriákban összesen 130-an fognak majd rajthoz állni, hiszen az amatőr sorozat résztvevői is elkezdik a pontvadászatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!