Sport

2015.04.17. 12:19

Hevesben heveskedhetnek

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 23. forduló: A Nyírbátor a dobogós Hatvanhoz, a Kisvárda a sereghajtó Gyöngyöshöz látogat a hétvégi fordulóban.

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 23. forduló: A Nyírbátor a dobogós Hatvanhoz, a Kisvárda a sereghajtó Gyöngyöshöz látogat a hétvégi fordulóban.

FC Hatvan–Nyírbátori FC (szombat, 17 óra)

Kovács János, nyírbátori edző: – Megmondom őszintén meglepett a Hatvan Hajdúböszörményben, ahol a múlt héten feltérképeztem soros ellenfelünket. Tanulság számunkra, hogy nem szabad azokat a hibákat elkövetnünk, amelyeket a Böszörmény vétett, mert azt könyörtelenül kihasználják a hatvaniak, akik hat egyre nyertek. Amúgy nyílt mérkőzés volt, és hasonlóra számítok most is, szeretnék felvenni az elénk dobott kesztyűt. Minden meccsen jellemző ránk, hogy követünk el olyan hibákat, amelyeknek kihatása van a folytatásra, most fokozottan koncentrálnunk kell, hogy ez ne történjen meg. A múlt héten szabadnaposak voltunk, de ugyanabban a ritmusban készültünk, mintha bajnoki lett volna, és remélhetőleg a pihenő elegendőnek bizonyult a sorok rendezéséhez. Betegeink, apróbb nyűgökkel küszködő játékosaink mindig vannak, de a legutóbbi mérkőzésen hiányzó Pálvölgyi Balázs, Ráti Gergő duó belépésével vélhetően acélosabb lesz a támadójátékunk is. Úgy készültünk, hogy a győzelem reményében utazunk, aztán meglátjuk, hogy az elképzeléseinkből mit tudunk megvalósítani.

Gyöngyösi AK–Kisvárda Master Good (vasárnap, 17 óra)

Révész Attila, kisvárdai szakmai igazgató: – A tabella alapján nem vár ránk nehéz mérkőzés, hiszen az utolsó helyezetthez utazunk, de azért figyelmeztető jelek akadnak – árulta el Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – A tavaszi szezon elején a Gyöngyös két ellenlábasunk, a Hatvan és a Kazincbarcika ellen is pontot szerzett, annak is köszönhetően, hogy a keretüket megerősítették, és négy helyen is kicserélődött a kezdőcsapatuk. Vagyis ezek is arra utaló jelek, hogy fokozott koncentrációt kíván meg tőlünk a mérkőzés. Most is a stabilitás az elsődleges, mert ha nem kapunk gólt, akkor könnyebb dolgunk líehet, és teljesen mindegy, hogy milyen különbséggel, csak meg szeretnénk nyerni a mérkőzést. Az persze már egy másik kérdés, hogy minél hamarabb születik meg a remélt gólunk, annál könnyebb dolgunk lehet, és akkor talán majd jön a többi találat is. Gondot jelent, hogy sérülés miatt Erős Gábor nem léphet pályára és Volodimir Kornutjak szerepeltetése is kérdőjeles. Végezetül még annyit szeretnék mondani, hogy a múlt héten arra szövetkeztünk a csapattal, hogy a hátralévő nyolc mecset megnyerve begyűjtjük a maximális huszonnégy pontot. Ebből három már a zsebben van. De azt is tudják a fiúk, nemcsak ez a tét a bajnoki hajrában, hanem az is, hogy minél jobb állapotban adhassam át a csapatot a leendő vezetőedzőnek. A kétéves szerződésem lejár a nyáron, elhatározásom végleges, az edzői szerepkört a jövőben nem én fogom betölteni.

További részletek a Kelet-Magyarország 2015. április 18-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!