Sport

2015.04.19. 19:42

Visszaküzdötték magukat az élre

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 23. forduló: A kisvárdaiak azt kapták a sereghajtó Gyöngyös elleni idegenbeli mérkőzésüktől, amit vártak.

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 23. forduló: A kisvárdaiak azt kapták a sereghajtó Gyöngyös elleni idegenbeli mérkőzésüktől, amit vártak.

Gyöngyösi AK–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)

Gyöngyös, 250 néző, v.: Bereczki.

Gyöngyös: Hmelyovszki – Gál Sz., Szilágyi N., Pirinyi, Vidra, Baldauf (Ollári, 87.), Barta Á. (Nádházi, 80.), Vezsenyi, Tóth T., Királyvári, Tóth G. Edző: Tóth János.

Kisvárda: Vasas G. – Szilvási Z., Kardos N., Kornutjak, Farkas M., Minczér, Fodor A., Müller Zs., Nagy R. (Menougong, 61.), Bouard Ramos (Üveges, 89.), Lucas (Milovac, 78.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Miután a nagy rivális Putnok megnyerte szombati, jászberényi mérkőzését, a kisvárdaiak abban a tudatban léptek pályára, hogy elveszítették első helyüket. Persze mindenki azt remélte, hogy csak időlegesen, és ehhez a sereghajtót kellett legyőzni, idegenben. A vasárnapi találkozó végül olyan lett, amit várni lehetett: a várdaiak domináltak, mentek előre, igazából nem is játszottak rosszul, de egy kivételével valamennyi helyzetüket elhibázták. Hátul azonban végig stabil volt a vendégcsapat, így a megszerzett előny megőrzése nem forgott veszélyben. A csapat pedig a minimális különbségű győzelmével az első helyét is visszafoglalta. Gól: Lucas (31.). Jó: Hmelyovszki, Vidra, Pirinyi, Tóth G., illetve Fodor A., Kornutjak, Kardos N., Bouard Ramos.

Tóth János: – Küzdeni tudásból, fegyelmezettségből ma jól vizsgázott a csapat. Sikerült az ellenfél támadásait tördelni, a kínálkozó lehetőségeink azonban erőtlenül elhaltak.

Révész Attila: – Nagyon örülünk a három pont megszerzésének, ugyanakkor a csapatot ettől jobban boldogítja az, hogy ilyen szépszámú, kisvárdai szurkoló kísért el bennünket és kimutatták őszinte hovatartozásukat. Köszönjük nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!