Sport

2015.05.19. 10:38

Ilyen az, amikor beindul a csengeri gólhenger

Csenger - Nem vacakolt a Csenger. A rájátszásban a 19-21, helyért küzdő szatmáriak alig egy félidő alatt nyolc gólt rámoltak be, gyorsan lerendezve az ELTE-BEAC elleni hazai fellépést.

Csenger - Nem vacakolt a Csenger. A rájátszásban a 19-21, helyért küzdő szatmáriak alig egy félidő alatt nyolc gólt rámoltak be, gyorsan lerendezve az ELTE-BEAC elleni hazai fellépést. Mivel Szilágyi Sándor legénysége korábban mindkét idegenbeli mérkőzését is megnyerte, ezzel eldőlt, hogy a csoport élén végez. Mégpedig az utolsó, csütörtökön esedékes újabb otthoni meccs eredményétől függetlenül, amikor a budakalászi KSK-Limes lesz az ellenfél. Az már tényleg örömjátéknak ígérkezik...

Futsal: NB II.

Rájátszás a 19-21. helyért, 4. forduló

Csenger–ELTE-BEAC 13–5 (8–0)

 

Csenger, 350 néző, v.: Erdélyi, Szabó F. Csenger: Szabó J. –? Pankotai I., Bodó R., Balogh P., Mándi L. Csere: Gaál K., Molnár R., Geletey Z., Katona P., Bélteki L., Csatári Z., Szilágyi S. Játékos-edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Bodó R. 3, Pankotai I. 2, Mándi L. 2, Molnár R., Gaál K., Katona P., Szilágyi L., Balogh P., Szilágyi S.

Az állás: 1. Csenger 3 meccs/9 pont, 2. ELTE-BEAC 4/6 pont, 3. KSK-Limes 3/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!