Sport

2015.05.12. 15:28

Sérült borda, derekas küzdelem

Csenger, Nyíregyulaj - A Nyírgyulaj döntetlent játszott az osztályozó második körében – ismét nyert a Csenger.

Csenger, Nyíregyulaj - A Nyírgyulaj döntetlent játszott az osztályozó második körében – ismét nyert a Csenger.Itt már semmit nem adnak könnyen. Mindezt a Nyírgyulaj is megtapasztalhatta. Az élvonalba jutásért kiírt futsal osztályozó második körében a hazai pályán fellépő szabolcsi együttes izgalmas csatát vívott a zalaegerszegi Göcsej Sport Klubbal szemben. A házigazdák 2–0-ra vezettek, mégpedig annak a Berecz Zsoltnak a két góljával, aki bordasérülés miatt cserére kényszerült és csak a hajrában tért vissza. Időközben a felettébb jó csapat benyomását keltő zalaiak fordítottak, a nagyot küzdő Gyulaj azonban döntetlenre mentette a meccset. Mint azt már taglaltuk, a körmérkőzéses minitornán az első helyezett automatikusan felkerül az NB I-be, a második újabb osztályozót játszik az élvonal adott pozíciójában végző gárdájával.

A rájátszásban a 19-21, helyért küzdő Csenger második összecsapását is idegenben tudta le. Szilágyi Sándor fiai – Pankotai István vezérletével – az ELTE-BEAC után a budakalászi Limes SZSE ellen is nyertek, így a hátralévő két otthoni találkozójukon szinte bizonyosan kiharcolják, hogy a trió élén zárjanak.

KM-KT

Futsal:  Osztályozó az NB I-be jutásért, 2. forduló

Nyírgyulaj–Göcsej Sport Klub 3–3 (2–2)

Nyírbátor, 400 néző, v.: Kujbus, Erdélyi.

Nyírgyulaj: Pallai G.,  Siska G., Pénzes Á., Kanál R., Berecz Zs. Csere: Szentjobbi R., Czerula Zs., Fekete G., Titkó G., Tóth B., Sitku Á., Szép T., Oxi R., Kecskés G. Játékos-edző: Berecz Zsolt.

Gól: Berecz Zs.2, Siska G.

Az állás: 1. Szeged 3 pont/1 mérkőzés, 2. Göcsej SK 1/1 meccs (3–3), 3. Nyírgyulaj 1/2 meccs (5–7).

NB II., rájátszás, a 19-21. helyért, 3. forduló

Limes Szabadidő SE–Csenger 5–8 (2–3)

Budakalász, 50 néző, v.: Futó, Czene.

Csenger: Szabó J. –? Pankotai I., Bodó R., Balogh P., Balogh Á. Csere: Gaál K., Mándi L., Geletey Z., Katona P., Szilágyi L., Bélteki L., Garda E., Szilágyi S. Játékos-edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Pankotai I. 3, Gaál K., Bodó R., Czerman M. (öngól), Katona P., Mándi L.

Az állás: 1. Csenger 6 pont/2 meccs, 2. ELTE-BEAC 3/2 meccs, 3. Limes SZSE 0/1 meccs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!