Sport

2015.06.24. 20:21

Elbeszélnek egymás mellett

Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség a sajtószóvivőjén keresztül újabb nyilatkozatot adott ki, ami semmi újat nem tartalmazott és kizárólag a Nyíregyháza Spartacus vezetői okolja azért, hogy a csapat nem kapott NB I-es licencet. Mi a véleménye erről a klubnak?

Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség a sajtószóvivőjén keresztül újabb nyilatkozatot adott ki, ami semmi újat nem tartalmazott és kizárólag a Nyíregyháza Spartacus vezetői okolja azért, hogy a csapat nem kapott NB I-es licencet. Mi a véleménye erről a klubnak?- Továbbra is úgy néz ki, hogy elbeszélünk egymás mellett. A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei kitérnek az érdemi válaszadás elől, a legutóbbi közleményben is több dolgot is (pontatlanul) úgy közölnek, mintha azt a klub állította volna (pl. UEFA-val Spartacus felvette a kapcsolatot, stb.- pedig erről szó sincs, ilyet mi nem állítottunk). Azzal tisztában vagyunk, hogy az NB I-es licencre ma nincs esélyünk, ám az erkölcsi jóvátételért, az igazunkért továbbra is megtesszük a lépéseket – reagált dr. Ökrös András, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője.


Nyíregyháza - Az MLSZ kitart döntése mellett, és a nyíregyházi klubra hárítja a felelősséget. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!