Sport

2015.06.01. 11:05

Nem szorít többé a bátori karszalag

Nyírbátor - Erdei Zoltán stílszerűen, büntetőből és szabadrúgásból szerzett gólt a nyírbátori búcsúmeccsén.

Nyírbátor - Erdei Zoltán stílszerűen, büntetőből és szabadrúgásból szerzett gólt a nyírbátori búcsúmeccsén.

Ha meg kellett volna rendelni, hogy Erdei Zoltán a búcsúmeccsén milyen típusú gólokkal lépjen le a színről, akkor biztos, hogy az őt ismerők a tizenegyes és a szabadrúgás mellett tették volna le a voksot. Szombaton, a nyírbátori csapatkapitány hazai búcsúmeccsén pontosan ez történt: a középpályás büntetőből és 22 méteres szabadrúgásból vette be a salgótarjániak kapuját az 5–2-re megnyert mérkőzésen.

– Tényleg stílszerűre sikeredett a befejezés – ismerte el Erdei Zoltán, akiben a télen fogalmazódott meg először, hogy ezen a szinten a bajnokság végén befejezi a futballt, hiszen munkahelye mellett már csak heti egy-két edzést tudott vállalni. – Ha a pályán tartózkodtam, az utóbbi időben rendre én végeztem el a büntetőt, szabadrúgásból viszont ebben a bajnokságban még nem voltam eredményes. Nem is volt annyi lehetőség, mint korábban, ha pedig igen, azokat elszalasztottam. A mostani igazából ballábas szög volt, de azért odaálltam. A meccs után mondták a haverok, hogy amikor a lövés előtt megnéztem magamnak a rövid sarkot, akkor már biztosak voltak benne, hogy visszalövöm a hosszúba. Szerencsére a kapus ennyire még nem ismert...

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország június 2-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!