Sport

2015.06.30. 12:52

Rudolf és Ramos is a Szparival edzett

Nyíregyháza - Rudolf Gergely elöl, középpályán Luis Arcangel Ramos Colon. Nem lenne rossz. A két focista a Szparinál edz, de a konkrétum mindössze ennyi.

Nyíregyháza - Rudolf Gergely elöl, középpályán Luis Arcangel Ramos Colon. Nem lenne rossz. A két focista a Szparinál edz, de a konkrétum mindössze ennyi.

A legutóbb Győrben játszó támadó, és az azeri élvonalban focizott hondurasi középpályás a nyíregyházi klub engedélyével gyakorol a Mátyus János irányította együttessel.

– Nagyon sajnálom, ami a Szparival történt, mert itt mindenképpen helye lenne az élvonalbeli csapatnak, szurkolok majd a fiúknak, hogy mielőbb visszatérjen a legjobbak közé – mondta a kedd délelőtti gyakorlás után Rudolf Gergely. – Lehetőséget kértem Mátyus János vezetőedzőtől arra, hogy bekapcsolódjak az edzésmunkába, mert bár eddig is futottam és kondiztam, azért a labdás gyakorlások hiányoznak. Vannak ismerősök, hiszen Luis Ramosszal és Rezes Lászlóval Debrecenben, Abdouval és Zoran Koszticcsal Diósgyőrben játszottam együtt. Ami a jövőmet illeti, volt izraeli érdeklődő, de oda nem szerettem volna igazolni, mert az a környék mostanában azért nem a béke szigete. Elsődlegesen hazai élvonalbeli klubban játszanék, van is érdeklődő, de amennyiben nem tudok itthon elhelyezkedni, akkor szóba jöhet a külföld is.

Rajtuk kivül is voltak új focisták a kedd délelőtti edzésen, amely bemelegítéssel kezdődött és kétszer húsz perces futással ért véget. No, az már meleg volt, de hát az erőnléthez elengedhetetlen. Itt volt Jagodics Bence (legutóbb Pápa), Pölöskey Péter (legutóbb Pécs) és Tóth Dániel (Paks, legutóbb Szolnok), akik akár itt is folytathatják, szintén tesztelés alatt áll Kapacina Kevin (Honvéd U 21).

A Bozsik Akadémia fiataljai közül Perger Zsolt, Vámos Márk, Borsi Dávid és Pálinkás Gábor tagja a keretnek, az U 18 -asok közül Petruska Attila és Ács Ádám, az U 17-esek közül Ötvös Bence, Bereczki Tamás és Lengyel Marcell a héten részt vesz az edzéseken.

Szerdán bekacsolódik a felkészülésbe a Kisvárdán lejárt szerződésű Marko Milovac. A csapat szombaton játssza első edzőmeccsét a Nyírbátor ellen. A találkozót követően néhány kérdésben döntés fog születni, azaz kezd majd véglegessé válni a keret.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!