Sport

2015.06.03. 08:14

Úgy tűnik, a Nyírmada bukta a bajnoki címet

Nyírmada - A bajnoki címről – gyaníthatóan – lecsúszó Nyírmada két elszúrt hazai meccs miatt kesereghet.

Nyírmada - A bajnoki címről – gyaníthatóan – lecsúszó Nyírmada két elszúrt hazai meccs miatt kesereghet.

Bár a magyar futballban semmi nem lehetetlen, mindazonáltal merész fantázia szükségeltetik ahhoz, hogy a nyírmadaiak bearanyozzák a szezont. A megyei első osztályú futballcsapat elbukta (2–1) az Ibrányban vívott rangadót, így éppen a legrosszabbkor, az utolsó forduló előtt szorult le a – táblázat éléről. Noha hetek óta ott tanyázott, az illuziókkal szinte biztosan leszámolhat. Az immár listavezető Tuzsér három pontos fórja, no meg a tény, hogy zárókörben a már réges rég kiesett Balkányt fogadja, finoman szólva sem ígér egetrengető meglepetést.

Arról nem beszélve, hogy a Madára még vár egy cseppet sem piskóta összecsapás. A harmadik helyen táborozó, de győzelem esetén éppen a Szőke-legénységet „hátrébb toló” Baktalórántháza ellen jó lesz vigyázni.

– Kár tagadni, el vagyok keseredve – árulta el Szőke István, a Nyírmada edzője. – A történtek megviselték a fiúkat, elvégre vezettünk 1–0-ra Ibrányban, benne volt a meccsben, hogy nyerhetünk, sajnos, másként alakult. Annyit azért hozzátennék, az idény előtt a dobogó volt a cél, ezt már biztosan elérjük. Az is nyilvánvaló, nem Ibrányban úszott el a hajó, sokkal inkább a a Nagykállóval játszott hazai döntetlen miatt, vagy említhetném a Nagyhalász elleni őszi meccset, amikor itthon kikaptunk. Akárhogy számolom, ez öt pont, ha ez most megvan, nincs miről beszélni. Persze, bánt, hogy valószínűleg nem léphetünk előrébb a táblázaton, de még egyszer mondom, tervünket így is teljesítettük. Most már az a dolgunk, hogy megőrizzük a második helyet, ami nehéz lesz, mert bár a döntetlen is elég lenne a Baktalórántházával szemben, eltiltások sújtanak minket, tehát fel kell forgatni a csapatot.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!