Sport

2015.06.24. 10:57

Vitkai Elemér Eb-re készül

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A szabolcsi labdarúgó-játékvezető nem nyugszik: most épp Európa-bajnokságra készül.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A szabolcsi labdarúgó-játékvezető nem nyugszik: most épp Európa-bajnokságra készül.

Vezette: Vitkai. Gyakran olvasható ez futballmérkőzések tudósításánál. Sokan szimplán csak Elemérnek ismerik, hívják, szólítják a sporit. Nem lehet nem észrevenni. Vele mindig történik valami. Most éppen az, hogy a holt idényben is pezseg. Cross-fitnessre jár, előbb felfut a Tokaj-hegyre, aztán le, hegycsúcsokat mászik (legutóbb a Magas-Tátrában). A Sípmesterek Fesztiválján kapusként remeklő, a nagypályán a megyei első osztályban vezető és a megyei futsalmeccseken is bizonyító dirigens gőzerővel készül a szeptemberi Spartan Race kontinensviadalra.

A minap a Spartan Race Nyitra erőpróbán az open kategóriában a 3431 indulóból 82. helyezett lett. Magáévá tette Dalnoki Jenő motivációs mondatait: „Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!” Elemér nem merül le, hajtja a belső erő. Ha pedig mégis lemerülne, akkor elfut elemér ...

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!