Sport

2015.07.05. 11:51

A korábbi Fradi-kapus is várdai lett

Kisvárda - Tarczy Pált megszerezte az NB II újonca, amely vereségekkel zárt, de Mezőkövesden jól játszott.

Kisvárda - Tarczy Pált megszerezte az NB II újonca, amely vereségekkel zárt, de Mezőkövesden jól játszott.

A pokoli hőségben két vereséget hozott a Kisvárda Master Good számára a szombati borsodi portya, az összkép mégsem volt rossz, különösen a második, mezőkövesdi mérkőzésen látottak miatt. Az NB II újonca uralta a játékot a feljutást célul kitűző matyóföldiek ellen, ám a hajrában egy olyan góllal szerezte meg a győzelmet a házigazda, amely előtt a labda nem biztos, hogy teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon.

Inkább ilyenkor adajanak meg ilyen gólt, mint bajnokin és ilyenkor szülessenek vereségek, mint a versenyidőszakban – vigasztalhatták magukat a kisvárdaiak, akiknek a csapatában további új nevek bukkantak fel. Tarczy Pál a korábbi ferencvárosi kapus marad is a várdaiak játékosa, mellette a fiatal Ivancsics Alex helye is biztos a keretben. Cigándon Kornutjak Volodimir szerezte a gólt, holott ő már távozóban volt, ám mégis aláírta új szerződését a Kisvárdához.


Edzőmeccsek

Cigánd–Kisvárda Master Good 2–1 (1–1)

Kisvárda: Ivancsics (Fülöp G.) – Molnár R. (Esze), Balogh B., Kornutjak (Hidi N.), Farkas M. – Müller Zs. (Lázi), Csilus (Szilvási Z.) – Brankovics, Nagy Richárd, Fodor A. (Kártik) – Lucas

Gól: Popescu, Kovács G., illetve Kornutjak.

Mezőkövesd–Kisvárda Master Good 1–0 (0–0)

Kisvárda: Tarczy – Koronczi, Kardos N., Graszl, Hadaró – Minczér (Müller Zs.), Lázár Zs. – Eszlátyi, Erős G., Cseri – Vári B.

Gól: Csirmaz.


A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország július 6-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!