Sport

2015.08.28. 11:04

Az eddigi legnehezebb mérkőzés vár Kisvárdára

Kisvárda - Az NB II-es kisvárdai labdarúgókra a sereghajtó Soroksár otthonában az eddigi legnehezebb mérkőzés vár.

Kisvárda - Az NB II-es kisvárdai labdarúgókra a sereghajtó Soroksár otthonában az eddigi legnehezebb mérkőzés vár.

A négy hazai mérkőzést követően jön az első idegenbeli fellépés a Kisvárda Master Good csapata számára. Az NB II-es legénység augusztusban alaposan belakta a Várkertet, ám a hónap ötödik hétvégéjén, szombaton Soroksárra utazik. Másként kellett készülni, mint eddig és más lesz a harcmodor is, mint otthon?

– Úgy vagyunk vele, hogy kezd kialakulni a csapatjátékunk, és arra képesnek tartjuk a labdarúgókat, hogy ezt az arcunkat idegenben is meg tudjuk mutatni – árulta el Soós Imre vezetőedző. – Igyekszünk mindig a saját dolgunkkal törődni, ha pedig olyan szellemben tudunk futballozni, ahogy azt elképzeltük, akkor idegenben is sikeresek lehetünk. Mi inkább abból indulunk ki, hogy a Soroksár nagyon jó csapat, keretében számos olyan futballistával, akiket több másik klubnál is szívesen látnának, az más kérdés, hogy valamiért nem jött ki eddig nekik a lépés. Felhívtam a figyelmet az öltözőben, nehogy bárki is abból induljon ki, hogy a sereghajtóhoz látogatunk, mert igenis nehéz, sőt, az eddigi legnehezebb meccs vár ránk.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország augusztus 29-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!