Sport

2015.08.12. 18:09

Gólöröm helyett nagy fájdalom

Nyírbátor - Török István második nyírbátori korszaka hasonlóan indult, mint az első, de bízik a szebb folytatásban.

Nyírbátor - Török István második nyírbátori korszaka hasonlóan indult, mint az első, de bízik a szebb folytatásban.

Gólszerzés után mit érez a futballista? Extázist, leírhatatlan örömöt. Vagy olyan fájdalmat, ami miatt percekig nem tud lábra állni és nemsokára cserét kell kérnie. Török István, a Nyírbátori FC NB III-as csapatának támadója utóbbit élte át csapata DVSC-DEAC elleni mérkőzése negyedik percében, amikor az ő találatával jutott vezetéshez a bajnokit végül 4–2-re elveszítő NYFC.

– Szögletet rúgott az ellenfél, én ilyenkor elöl maradok a félpályánál, és mivel Tóth Szilveszter kapus megszerezte a labdát, küldte is előre – elevenítette fel a történteket Török István. – Kapusunkról tudni kell, hogy hatalmasat rúg kézből, ez ezúttal is így történt, pattant egy nagyot a labda, majd miután ki tudtam bújni a két végő közül, a tizenhatoson belülre érve kapura fejeltem. Azt még láttam, hogy a labda jó irányba, a háló felé halad, de közben érkezett az ellenfél kapusa, Slakta Balázs, aki letaglózott. A csípőcsontomat és a combomat érte az ütés, közben fejbe is vágott, de utóbbi volt a legkevesebb. A gólöröm valóban elmaradt, a társak azzal jöttek oda hozzám, hogy mi a baj, majd mindkét csapat gyúrója kezelésbe vett. A fájdalmaim közepette csak arra emlékszem, hogy Slakta Balázs elnézést kér, közben pedig csapattársam, Ambrusz Árpád kérdezi a játékvezetőt, hogy ezért ugyan nem járt volna-e piros lap.

A spori szerint nem járt. Török István még visszament a pályára, de mivel fájdalmai voltak futás közben, fél óra játék után cserét kért. A baj nem járt egyedül, hiszen a helyére beállt Nagy Dávidot is sérülés miatt kellett lecserélni, miként Szilágyi Krisztiánt is, csak a tüzetesebb vizsgálatok döntik el, hogy a két játékosra mennyi kihagyás vár.

– Ami engem illet, érzek még fájdalmat, elsősorban a combomban, amelybe medvepuszit kaptam – így Török István. – Masszíroztattam is, ami után sokat javult az állapotom, úgy érzem, a vasárnapi Szpari elleni megyei rangadóra rendben leszek.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország augusztus 13-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!