Sport

2015.08.23. 20:11

Önbizalom- és lélekromboló nyírbátori döntetlen

Nyírbátor - ​Labdarúgó NB III: A kétgólos előny, a megítélt tizenegyes és a kettős emberelőny ellenére csak döntetlenre futotta az újpestiek ellen.

Nyírbátor - ​Labdarúgó NB III: A kétgólos előny, a megítélt tizenegyes és a kettős emberelőny ellenére csak döntetlenre futotta az újpestiek ellen.

Nyírbátori FC–Újpest II 2–2 (2–0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Nagy N.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Benkő B., Gál R., Lipcsei M., Fabu M., Ambrusz (Bagi Á., a szünetben), Boros D., Soós T., Török I. (Baglyos, 80.), Terdik, Pálvölgyi. Edző: Kovács János.

Újpest II: Banai D. – Makrai M., Gubacsi, Fék, Tóth T., Cseke, Bardhi, Tóth R. (Ferkel, 82.), Pávkovics, Száraz (Petényi, 91.), Perovics. Edző: Víg Péter.

Ötödik perc, 2–0, 23. perc kiharcolt és kimaradt tizenegyes, a második félidő elején emberelőny, amely a hajrában már kettős volt. Mi kell még a győzelemhez? Talán higgadtabb játék, amely során a labdát is jobban sikerülne megbecsülni. Így aztán a gólkülönbség javítás és az első győzelem helyett olyan döntetlent ért el a bátori csapat, amely az önbizalmat és a lelkeket tovább rombolta.

Gól: Soós T. (3.és 5.), illetve Bardhi (53.), Gubacsi (77.).

Kiállítva: Makrai M. (második sárga lap után, 49.), Tóth T. (a Pálvölgyivel szemben gólhelyzetben elkövetett szabálytalanság után, 82.).

: Benkő B., Lipcsei M., Soós T., illetve Banai D., Bardhi, Perovics.(Tudósító: Balla István)

Kovács János: – Agyonnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Létszámfölényes játékunkból sajnos nem tudtunk újabb gólt vagy gólokat szerezni.

Víg Péter: – Az első félidőben gyermekes teljesítményt nyújtottunk, szünetben aztán rendeztük a sorokat, és férfiakként harcoltunk tovább, így megérdemeltük a döntetlent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!