Sport

2015.09.13. 20:54

Kivették részüket a bronz megszerzéséből

Nyíregyháza - A közös debreceni és nyíregyházi csapat megismételte tavalyi szereplését az atlétikai csapatbajnokság döntőjében.

Nyíregyháza - A közös debreceni és nyíregyházi csapat megismételte tavalyi szereplését az atlétikai csapatbajnokság döntőjében.

Megvédte tavaly szerzett bajnoki harmadik helyezését a csapatbajnokság döntőjében a DSC-DSI-NYSC, vagyis a közös debreceni és nyíregyházi formáció, amely a székesfehérvári fináléban a BHSE-UTE és a GEAC-BEAC-Ikarus mögött végzett a harmadik helyen.

A kétnapos viadalon a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzői közül az alábbiak értek el dobogós helyezést: Helebrandt Máté a 10 km-es gyaloglást, Bakosi Péter a magasugrást, Kerekes László a súlylökést nyerte meg, Palásti Luca és Guba Liliána a 4x400 méteren győztes váltónak volt tagja; diszkoszvetésben Kerekes Dóra és Káplár János, hármasugrásban pedig Pál Robin végzett a második helyen; míg Palásti Luca 400 méteren éppúgy harmadik lett, mint a teljes csapat, amelynek sikeréért tehát alaposan megdolgoztak az NYSC sportolói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!