Sport

2015.10.25. 09:08

Az Aramissal szemben alakíthat a Nyírgyulaj

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Csenger és az Ezüstcsikó is hazai pályán folytatja bajnoki szereplését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Csenger és az Ezüstcsikó is hazai pályán folytatja bajnoki szereplését.

A Veszprém elleni idegenbeli bravúrgyőzelem jót tett a nyírgyulaji lelkeknek. Az élvonalbeli futsalbajnokságban szereplő újonc szabolcsi együttes az első siker kiharcolásával immár joggal feltételezheti: igen is, van keresnivalója a legjobbak között. Hétfőn (kezdés: 19 óra) például az Aramis ellen, amely gárda éppen a Gyulaj mögött, a hetedik helyen tanyázik a táblázaton. Lovas Norbert legénysége számára a hazai találkozó (a megszokott, nyírbátori sportcsarnokban...) príma esélyt kínál arra, hogy elszakadjon az alsóházi riválisoktól.

Mindeközben teljes fordulót rendeznek az NB II. Keleti csoportban is. Az előkelő második pozícióban székelő Csenger ezúttal a gödöllői Mag-Log Team csapatát fogadja – ugyancsak hétfőn (kezdés: 19 óra). A vendégek nem lebecsülendő riválisok, amit jelez, mindössze egy ponttal gyűjtöttek kevesebbet a szatmáriaknál. Ugyanakkor a tabellán tizedik Nyíregyházi Ezüstcsikó a harmadik Debreceni EAC alakulatával játszik – a Tiszavasvári úti létesítményben (kezdés: 19 óra).

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!