Sport

2015.10.02. 11:22

Bal csapott utáni erkölcsi kárpótlás

Kisvárda - Tavalyi legfőbb riválisát, a Füzesabonyt látja vendégül az NB I B-s kisvárdai női kézilabda-csapat.

Kisvárda - Tavalyi legfőbb riválisát, a Füzesabonyt látja vendégül az NB I B-s kisvárdai női kézilabda-csapat.

Első a Füzesabony, második a Kisvárda. Ez volt a sorrend tavaly a női NB II Észak-keleti csoportjában, ám az élet úgy hozta, hogy mindkét csapat az NB I B-ben folytathatta. Ott pedig a Kisvárdai KC SE kapta el jobban a rajtot (három meccs, hét pont), és ezt a szombati (kezdés 16 órakor), egymás elleni hazai bajnokin igazolhatja is az egyelőre pont nélküli hevesiek ellen.

– A két klub valóban egymással rivalizált a tavalyi bajnokságban, és ennek részeként a tavaszi első fordulóban egy váratlan bal csapottat kapott a Kisvárda Füzesabonyban – vett elő ökölvívó hasonlatot Rácz Sándor, a várdaiak edzője. – Bár mindkét oldalon szinte teljesen kicserélődött a társaság, úgy gondolom egyfajta erkölcsi kárpótlás azért dolgozik bennünk. Biztos, hogy győzelemre éhes társaság érkezik hozzánk, de az eddigiek arra engednek következtetni, hogy nekünk ezt a mérkőzést hazai pályán azért meg kell tudnunk nyerni.​

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!