Sport

2015.10.20. 09:48

Nyert a Nyírgyulaj! - Lovasékkal madarat lehetett fogatni

Nyírgyulaj, Csenger - Lesz jobb az NB II-ben: a Csenger döntetlent ért el. az Ezüstcsikó kikapott.

Nyírgyulaj, Csenger - Lesz jobb az NB II-ben: a Csenger döntetlent ért el. az Ezüstcsikó kikapott.

Ez egyszer megérte átbumlizni az országot. Megszerezte első győzelmét a Nyírgyulaj az NB I-es futsalbajnokságban, mégpedig idegenben. Kereken negyedóra játék után Fekete Gábor köszönt be a Veszprémnek, majd a hajrában Czerula Zsolt növelte az előnyt, A vége ugyan kissé izgalmasan alakult, de a házigazda csak kozmetikázni tudott a különbségen. Nem véletlenül lehetett madarat fogatni Lovasékkal a hosszú hazaút során... Az újonc látogatók számára ,,jól fizetett,, a váratlan, mindazonáltal bravúros siker, a hatodik helyre tornázták fel magukat a táblázaton.

Ugyanakkor az NB II-ban szereplő két megyei legénység számára volt és alighanem lesz jobb, szerencsésebb forduló. A Csenger a szünetig kétgólos hátrányba került saját közönsége előtt, a második félidő derekán egyenlített a Berettyóújfalu II ellen, sőt, az utolsó percekben emberelőnyben küzdhetett a három pont megkaparintásért – mindhiába. Rosszabbul járt a Nyíregyházi Ezüstcsikó, amely szoros első játékrészt követően szenvedett vereséget Szegeden.

Futsal

NB I., 5. forduló

Futsal Club Veszprém–Nyírgyulaj KS 1–2 (0–1)

Veszprém, 350 néző, v.: Kovács G., Tamási P.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Varga D., Angyalos A., Lovas N., Siska G. Csere: Végső Zs., Czerula Zs., Fekete G., Tóth B., Oxi R., Polényi T., Pénzes Á. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Vas Á., illetve Fekete G., Czerula Zs.

Lovas Norbert: – Szívünket. lelkünket kitettük a pályára, a szerencsével sem álltunk hadilábon, mert végre befelé pattant a labda. De sokat tettünk ennek érdekében, megszolgáltuk már ezt a győzelmet.

További eredmények: Haladás VSE–Berettyóújfalu 6–4, Aramis–Rába ETO 3–15, Dunaferr–Rubeola 9–4, Göcsej SK Zalaegerszeg–Vasas 5–1.

A bajnokság állása: 1. Rába ETO 4 mérkőzés/12 pont, 2. Haladás 5/12 pont, 3. Dunaferr 5/10, 4. Zalaegerszeg 4/9, 5. Berettyóújfalu 5/8, 6. Nyírgyulaj 5/4, 7. Aramis 5/4, 8. Rubeola 4/3, 9. Veszprém 5/3, 10. Vasas 4/1.

NB II., Keleti csoport 6. forduló

Csenger Futsal–Berettyóújfalu II 4–4 (2–4)

Csenger, 500 néző, v.: Csatári, Modes.

Csenger: Szabó J. – Mándi L., Bodó R., Pankotai I., Balogh P. Csere: Geletey Z., Szilágyi L., Osváth S., Szilágyi S., Kovács Sz., Balogh Á., Csernyi R., Rigó A., Gaál K. Játékos-edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Mándi L. 2, Gaál K., Osváth S

Szeged EHÖK SE–Nyíregyházi Ezüstcsikó 5–0 (1–0)

Szeged, 100 néző, v.: Geleta, Kubovics.

Ezüstcsikó: Imrő L. –? Barzó G., Horváth N., Pócsi B., Orgován Gy. Csere: Csökmei I., Lakatos L., Lakatos P. Edző: Kis János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!