Sport

2015.11.22. 08:31

Együtt ünnepeltek a világbajnokkal

Nyírbátor - A Pro Urbe-díj kapcsán valamennyi korábbi és jelenlegi játékosukat meghívták a nyírbátori pingpongosok.

Nyírbátor - A Pro Urbe-díj kapcsán valamennyi korábbi és jelenlegi játékosukat meghívták a nyírbátori pingpongosok.

Van mire büszkének lenniük és van is mit megünnepelniük a nyírbátori asztaliteniszezőknek. A bajnoki szereplés az őszi szezonban ugyan nem fényes, ám a városi vezetés értékelte az elmúlt évtizedek sikereit valamint a közösségben lévő erőt, ezért az október 23-án Pro Urbe-díjat adományozott a Nyírbátori Asztalitenisz Sport Egyesületnek.

Ez adta az apropót a péntek esti összejövetelre, amelyre a klub valamennyi egykori és jelenlegi játékosa hivatalos volt. Hazajött Németországból Majoros Bence, érkeztek Romániából is, régen látott, az ország más részébe költözött egykori pingpongosok is megjelentek (persze nem tudott mindenki eljönni), de a legismertebb arc kétségkívül Gergely Gáboré volt. Merthogy a kétszeres világbajnok is szerepelt nyírbátori színekben, igaz, már túl a pályafutása csúcsán, 1992-1993-ban. A legendás játékost rávették egy kis játékra is, ingben, lakkcipőben tartott bemutatót a bátoriak egyik legújabb reménységével, Tölgyes Dorottyával.

A klub képviseletében az októberi nemzeti ünnep alkalmával Nyírbátor díszpolgárának választott szakosztályvezető, Csekő Sándor ajándékot adott át az egyesület két leghosszabb ideje igazolt játékosának, a 31 éve Bátorban asztaliteniszező Szöllősi Tamásnak és a 23 esztendeje érkezett Bánhidi Emilnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!