Sport

2015.11.14. 16:29

Kétszer lépték át a térfelet, mindkettőből gól lett

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 14. fordulójának szombati nyitány négy mérkőzést játszottak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 14. fordulójának szombati nyitány négy mérkőzést játszottak.

Tiszalök–Gyulaháza 2–2 (2–0)

Tiszalök, 50 néző, v.: Soós A.

Tiszalök: Gagyi S. – Jónás D., Puncsák Cs., Bognár A., Szabó M., Jónás G., Kovács J., Balogh A., Tánczos G., Körei Zs., Kiss R. Edző: Kovács János.

Gyulaháza: Bandor F. (Darvai A.) – Kapin M. (Molnár T.), Gáti S., Deák B., Gáti Sz., Bardi B., Deák Z., Balogh K. (Kovács Cs.), Tóth G., Majoros I., Farkas G. Játékos-edző: Deák Béla. Jó hangulatú mérkőzésen a hazaiak ezúttal többet érdemeltek volna.

Gól: Kiss R. 2, illetve Gáti S., Deák B. Kiállítva: Bognár A. (91. perc). Ifi: 0–15.

Kovács János: – Hatvan percig bírtuk kapott gól nélkül, miközben kialakított helyzeteinkből kettőt értékesítettünk. Erre a hozzáállásra lett volna korábban is szükség.

Deák Béla: – Sejtettük, hogy nehéz meccs lesz, de hogy ennyire, azt talán nem.

Kemecse–Mátészalkai MTK 1–2 (0–1)

Kemecse, 100 néző, v.: Losonczki.

Kemecse: Kromplák Gy. – Bódi V., Birovecz J., Soós G., Pap M., Csatári Á., Hornyai D. (Bodó I.), Kovács M. (Sárközi D.), Dócs N., Kiss M., Lábas P. (Oláh A.). Edző: Falatovics László.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Sarkadi G., Rézműves F., Botos D., Szántó Z. (Docsa I.), Stef, Soltész B. (Lyáh A.), Petrohai M., Botos A., Petrohai G. (Batizi-Pócsi) Edző: Siska Attila. Az első félidőben egyértelmű fölényben játszott a Mátészalka, a szünet után kiegyenlítetté vált a küzdelem, a játékvezető viszont véleményes ítéleteivel és egy jogtalan 11-essel „beleszólt” a végeredménybe...

Gól: Lábas P., illetve Petrohai M. 2 (egyet 11-esből). Kiállítva: Kiss M. (65. perc). (Tudósító: Resán Attila)

Falatovics László: – Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, majd a másodikban mutatott akarás alapján megérdemeltük volna a döntetlent.

Siska Attila: – Először is köszönjük a Kemecsének, hogy sportszerűen hozzájárult a pályaválasztói jog felcseréléshez. Nagyon nehezen törtük fel a kemecsei védelmet, de a játék képe alapján abszolút megérdemelt a győzelmünk.

Tuzsér–Tiszakanyár 3–1 (2–1)

Tuzsér, 200 néző, v.: Valu

Tuzsér: Kőrösi N. – Dolhai M. (Zán P.), Nagy K., Dallos L., Iván A., Tott, Heriskevics (Gergely I.), Bagoly Z., Szaffián Sz., Setét R., Markos J. Játékos-edző: Dancs Béla.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Kovács I., Kató I., Pócsi B., Jeddi, Mátrai N. (Illés A.), Kiss P., Szathmári D. (Bencs B.), Terjék Z. (Toronyi G.), ifj. Kosjkovits Gy., Ablonczy. Edző: Koskovits György. A tuzséri csapat szépen búcsúzott közönségétől az utolsó őszi hazai mérkőzésen.

Gól: Hriskevics 2, Markos J., illetve Pócsi B. Ifi: 0–3. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Ezúttal az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a három pontot, ami sikerült. Nagyon örülök annak, hogy a csapat végre a valódi arcát mutatta. Remélem, az utolsó idei meccsre kitart ez a hozzáállás, akkor valamelyest sikerülhet kozmetikázni az eddigi szereplésen.

Koskovits György: – Az első gondolatom az volt, felesleges ezt az egészet csinálni, de aztán csak úgy döntöttem, hogy ez cserbenhagyás lenne a csapat minden tagjával szemben.

Baktalórántháza–Mándok 1–3 (0–2)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Major O.

Baktalórántháza: Marics I. – Balogh G., Lakatos I., Geda G. (Szabó G.), Csordás G., Kozma J., Miskolczi L. (Kántor F.), Molnár L. (Sitku Á.), Rakóczi Zs., Szabó R., Marics G. Játékos-edző: Illés László.

Mándok: Pécsi V. – Turbucz T., Iván Zs., Varga D. (Csürök Cs.), Bárány T., Szabó T., Costea, Tempfli, Dancs A., Balás G. (Zoffcsák V.). Edző: Borza László. A hazai csapat támadólag lépett fel, a kínálkozó lehetőségeit azonban sorra elhibázta, a vendégek kétszer lépték át a térfelet, és mindannyiszor betaláltak. A második félidő forgatókönyve nem változott, csak ekkor már megoszlottak a gólok.

Gól: Marics G., illetve Varga D., Tempfli, Costea. Ifi: 6–4.

Illés László: – Csak azokat tudom ismételni, amit az elmúlt hetekben. Mondhatnám, hogy el vagyunk átkozva, de én az ilyenben nem hiszek.

Borza László: – Az őszi mérkőzések közül ma játszottunk a legfegyelmezettebben, tetszett a fiúk mentalitása, maximálisan elégedett vagyok a csapattal, amelynek gratulálok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!