Sport

2015.11.12. 10:40

Kisvárda Master Good - Egy meccsre eltiltva a kispadtól

Kisvárda - A kisvárdai futballtréner, Soós Imre a Sopron elleni hazai meccsen nem tudja gyakorolni vezetőedzői tevékenységét.

Kisvárda - A kisvárdai futballtréner, Soós Imre a Sopron elleni hazai meccsen nem tudja gyakorolni vezetőedzői tevékenységét.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának határozata alapján Soós Imre, a Kisvárda Master Good NB II-es csapatának vezetőedzője egy soron következő bajnoki meccsre szóló eltiltást kapott. Mindez azt jelenti, hogy a várdai tréner a soron következő, november 21-i, Sopron elleni hazai mérkőzésen nem ülhet le a kispadra.

Mivel a bizottság a szövetség hivatalos honlapján nem indokolja a döntését és a szakembert nem küldték el a kispadtól a legutóbbi, Zalaegerszeg elleni hazai mérkőzésen (1–2), ezért adja magát a kérdés: mi történhetett?

– Ahogy azt a meccset követő sajtótájékoztatón nyilatkoztam, a lefújás után annyit mondtam Andó-Szabó Sándor játékvezetőnek, hogy nem nőtt fel a feladathoz, pedig az általa viselt FIFA-jelvényért az elődöknek nagyon sokat kellett dolgoznia – segített a megfejtésben Soós Imre. – A jelentésbe viszont elferdítve kerültek be a szavaim, amit azért csodálok, mert az ellenőrrel együtt a teljes bírói stáb hallotta az általam elmondottakat. Ha valóban azt gondolnám, amit leírt, hogy én alkalmatlannak tartom őt a játékvezetésre, akkor azt mondtam volna el neki, mert a nyilatkozataimért és a kijelentéseimért mindig is vállaltam a felelősséget, és ezután is fogom. Felháborítónak tartom, hogy ennyiért eltiltanak egy edzőt a kispadtól.

Mivel a hétvégén nem lesz forduló a másodosztályban, a jövő heti újabb tárgyalásig van mód a fellebbezésre, aminek a lehetőségén még gondolkodik Soós Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!