Sport

2015.12.17. 12:34

Bartha Dénes válogatott feladata

Nyíregyháza - A magyar serdülő válogatott – erdélyi városokban – három mérkőzést játszik Romániával.

Nyíregyháza - A magyar serdülő válogatott – erdélyi városokban – három mérkőzést játszik Romániával.

A magyar férfi kézilabda serdülő válogatott három napos hajdúnánási összetartással melegített az erdélyi túrára. A csapat felkészítéséből aktívan kivette részét Bartha Dénes. A nyíregyházi szakember a korosztályos nemzeti együttes trénereként Vágó Attila szövetségi edző mellett tölti be a tisztséget.

Az ifjú titánok csütörtök reggel Erdélybe utaztak, ahol – valamennyi alkalommal más városban – háromszor is megmérkőznek a házigazda Románia legjobbjaival. Az első találkozó Segesváron lesz.

– Nagy kiválasztás végére értünk, kialakult az szűk, tizennyolc tagú játékoskeret, amelynek tagjai pályára lépnek a románok elleni meccseken – foglalta röviden össze az elmúlt időszak történéseit Bartha Dénes. – Ez a csapat fogja képviselni az országot egy év múlva a csehországi olimpiai reménységek tornáján, majd két esztendő múlva Győrben, az úgynevezett „kis olimpián”. A munka kellős közepén tartunk, nem unatkoztunk eddig sem, és a jövőben jut feladat bőven.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!