Sport

2016.01.11. 10:21

Apagyi csapatok: három meccs, három győzelem

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: A megerősített nyírbátoriak fontos győzelemmel kezdték az évet az NB I-ben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: A megerősített nyírbátoriak fontos győzelemmel kezdték az évet az NB I-ben.

NB I, férfi

ATSK Szeged–Nyírbátori ASE 7–11

Igen kiélezett csatában négypontos mérkőzést nyert meg a nyírbátori csapat, amely úgy tűnik, hogy a tavaszi szezonban helyrehozhatja az őszi gyengébb szereplést. Gy.: Németh J. 4, Benyovszki 3, Molnár D. 2, Tóth G. és a Németh J., Tóth G. páros 1-1.

NB II, férfi

Apagy SE–DVTK-Volán II 15–3

Előzetesen nehéz mérkőzés várt a százszázalékos apagyiakra, és valóban színvonalas összecsapás kerekedett a miskolciak elleni összecsapásból. Jól kezdtek a hazaiak, akik több ötszettes találkozót is megnyertek – ez volt a magabiztos siker receptje. Gy.: Nagy B., Hodász 4-4, Fodor I. 3, Szűcs A. 2, a Hodász, Nagy B. és a Fodor I., Szűcs A. páros 1-1.

NB III

Útfestők-Apagy SE III–Arlói SE 14–4

Sportszerű mérkőzésen hozta a kötelező győzelmet az apagyi csapat. Gy.: Fodor G., Zachár 4-4, Budai P. 3, Németh F., a Fodor G., Zachár és a Budai P., Németh F. páros 1-1.

Vámospércsi ASE–Apagy SE II 2–16

A vendégek a papírformának megfelelő magabiztos győzelemmel zárták a mérkőzést. Gy.: Kiss Z., Benga 4-4, Vakály J. 3, Ráti S. 2, Papp S. 2/1, a Ráti S., Kiss Z. és a Benga, Papp S. páros 1-1.

Hajdúszoboszlói AK–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 7–11

Megérdemelten nyert a nyíregyházi csapat, amely 10–2-es vezetése után a végén kissé kiengedett. Németh Tamás kétszer is kétszettes hátrányból fordította maga javára a soros mérkőzését. Gy.: Németh T. 4, Király Cs. 3, Joó Z. 2, Zolcsák és a Németh T., Király Cs. páros 1-1.

Füzesabonyi SC–Várdai ASE 11–7

Barátságos hangulatú mérkőzésen bizonyult jobbnak a hazai csapat. Gy.: Márföldi, Pokol P. 3-3, a Pokol P., Varga P. páros 1.

Vásárosnaményi SZSE–Szentesi Kinizsi 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem jelent meg a mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!