Sport

2016.02.02. 19:59

Dóra és Olaf Dubajban nyomja a hosszokat

Nyíregyháza - Napi négy órát edzeni kemény munka. Ám az is igaz, hogy nem mindegy: ködös, hűvös reggelen kell elindulni az uszodába, délután sötétben hazatérni, vagy ragyogó napsütésben, luxuskörülmények között tréningezni.

Nyíregyháza - Napi négy órát edzeni kemény munka. Ám az is igaz, hogy nem mindegy: ködös, hűvös reggelen kell elindulni az uszodába, délután sötétben hazatérni, vagy ragyogó napsütésben, luxuskörülmények között tréningezni. Utóbbi adatott meg azoknak a fiatal úszóknak, akik a szövetség jóvoltából már egy hete Dubajban készülhetnek.

A fiatalok között van a Nyíregyházi Sportcentrum két kiválósága, Hatházi Dóra és Cserfalvai Olaf. A nyíregyházi trió harmadik, felnőtt tagja Gyula Sándor edző. A mieink négycsillagos szállodában laknak és svédasztalról választhatják ki a tányérra valót. A napirendjük viszont igazán feszes, hiszen reggel fél hétkor ébresztőt fújnak, a reggeli után irány az uszoda, ahol az ötvenes medencében vár rájuk kétórás edzés. Délután ugyancsak százhúsz perc a penzum, ám ekkor a huszonöt méteres medencében. Az ifjak alaposan elfáradnak, így az esti, fél tízes villanyoltás után nem is maradnának fenn.

A kemény meló alaposan elfárasztja őket, éppen ezért vasárnap pihenőt kaptak, amit a csodás tengerpatron és egy izgalmas hajókirándulással töltöttek el. Hétfőn már ismét jöhettek az edzések péntekig, hiszen szombaton hazaindul a társaság.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!