Sport

2016.03.06. 14:17

Nyírbátori FC - Kiböjtölték, végre három pontot szerzett a Bátor

Nyírbátor - Látszott a mérkőzés elején, hogy három pontért utazott a Nyírbátori FC a vasárnapi, újpesti NB III-as futball bajnokijára és a csapat el is érte a célját.

Nyírbátor - Látszott a mérkőzés elején, hogy három pontért utazott a Nyírbátori FC a vasárnapi, újpesti NB III-as futball bajnokijára és a csapat el is érte a célját.

NB III Keleti csoport: 21. forduló

Újpest II–Nyírbátori FC

0–2 (0–2)

Szusza-stadion edzőpálya, 80 néző, v.: Németh R. Újpest II: Banai D. – Bogdán E., Kecskés Á. (Makrai M., a szünetben), Pavkovics, Knap, Sándli (Ferkel, a szünetben), Nyilas B., Tóth J., Gere Z., Filkor, Gögitz (Tóth R., 60.).

Edző: Víg Péter. Nyírbátor: Fülöp G. – Benkő B., Ambrusz, Gál R., Bagi Á., Müller Zs., Szilágyi K. (Lipcsei M., 72.), Lakatos L., Fabu M. (Vámos M., 65.), Illés Gy., Nagy D. (Soós T., 87.). Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Nagy D. (3.), Fabu M. (20.). Jó: Kecskés Á., Filkor, illetve Gál R., Ambrusz, Bagi Á., Szilágyi K., Lakatos L. (Tudósító: Janovics János)

Víg Péter: – Hiába játszottunk mezőnyfölényben, ezt nem tudtuk a támadójátékunkba minőségként bevenni. Két hatalmas hibából el is dőlt a mérkőzés.

Ambrusz Árpád: – Győzni jöttünk, a legfontosabb a három pont megszerzése volt, amit fegyelmezett játékkal sikerült is elérnünk. Úgy látom, még mindig többen nem hisznek magukban. Ezt a győzelmet Fülöp Gergő édesapja és Vályogos János törzsszurkolónk emlékének ajánljuk.

A teljes tudósítás a Kelet-Magyarország 2016. március 7-i számában és a http://www.kelet.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!